Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

家中熄燈一影!
常威 發表於 9-4-2012 10:49 PM

:71: :71: :71: 正正正, 好感動
update一下!家中既駅前街道已經上櫃!大阪買既大廈亦已經住部拆盒!請多多指教!:64:

全景!左下角為家中虎!:69:

最後隻抽!:!
唔好咁講!其實全靠warmblood兄!

不過經過我一日既學習,我都想買支辣雞玩下! ...
常威 發表於 9-4-2012 10:46 PM

:71:辣雞點都有支旁身好.....

.再講吖今日d作業小學雞level咋....再高深d我都唔識架啦:(
未有耐可以 post 上來 .................

被人笑呀    做多D手腳先 .........
RRAAYY 發表於 9-4-2012 10:42 PM

:67: 呢度D人個個都咁nice, 點會被人笑呢, post 下D進度相啦
update一下!家中既駅前街道已經上櫃!大阪買既大廈亦已經住部拆盒!請多多指教!
常威 發表於 9-4-2012 10:55 PM

:71: very good, very good
有的士站冇的士,快D買的士!:*
第四幢,雖然係kato大廈,不過太細幢,天台冇位放燈掣,而且地方太細,即使每層加燈都會太光!所以我地兩個 ...
常威 發表於 9-4-2012 10:41 PM

四層,即係僭建,拆咗佢。:78:
呢度D人個個都咁nice, 點會被人笑呢, post 下D進度相啦
Herpa500 發表於 9-4-2012 10:58 PM

D大廈未裝身, 重有好多嘢搞 :80::80::80:  

重有好多 Idea 未搞 :*:*
:Q正喎!吉姆回收都比你諗到!:71:
儍佬,重點係1:150crane 呀!

正呀師兄:handshake:
D大廈未裝身, 重有好多嘢搞   

重有好多 Idea 未搞
RRAAYY 發表於 9-4-2012 11:49 PM

:71: :71: :71: , 好正呀

RX-RAY : RX-常威...overover.....條吉B冧晒偈喎.....:Q
RX-常威 : 咪傻啦.....佢自己走出去食彈架....係要比人口巾先安樂:ar:
笑話一則:

尋晚路經利廣,
睇睇下有位男士同女友入左黎,
目及兩目及然後就問事頭婆有無日本既火車賣,
事頭婆好淡然咁答:無。

點知位男士再問:咁你知唔知邊度有得賣呀?
事頭婆更加淡然咁答:唔知。。
:DD
:$ 好開心呀, 可以見到咁多正嘅作品; 有建物加燈, 吉姆情景, 威兄嘅City Update