Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

早晨師兄們
...........................................
Warmblood 發表於 28-3-2012 09:11 AM

:43: 早晨呀師兄
昨日一入!條野真係唔講得笑,長到呢!:handshake:

最後要拎起兩塊都成1米多dd!:(
呢D就係我個HO情景其中一嘅建物, 馬路, Car system, 今個星期日還要去買多D人仔, 屋, 樹, 街燈

Herpa500 發表於 27-3-2012 09:04 PM

HerBa個car system start-set 係包d乜野架??!:handshake:
昨日一入!條野真係唔講得笑,長到呢!

最後要拎起兩塊都成1米多dd!
常威 發表於 28-3-2012 09:56 AM

點解唔見左我幫你舊化果塊既??!:(
點解唔見左我幫你舊化果塊既??!
sundaydriver 發表於 28-3-2012 10:00 AM

邊塊?有d咁既樹咩?點解我唔知既?:67:
昨日一入!條野真係唔講得笑,長到呢!
最後要拎起兩塊都成1米多dd!
常威 發表於 28-3-2012 09:56 AM

:71: 正, good job!!!
正, good job!!!
Herpa500 發表於 28-3-2012 10:02 AM

我買左呢塊地之後,我終於知你個櫃有幾大啦!:$
HerBa個car system start-set 係包d乜野架??!
sundaydriver 發表於 28-3-2012 09:58 AM

:oh:尋日就係脷廣門口向住盒car system玩雀仔......再好天真咁彈吓彈吓彈入去......最後人頭視線45度向地行番出泥...............:oh:
我買左呢塊地之後,我終於知你個櫃有幾大啦!
常威 發表於 28-3-2012 10:03 AM

長1米咁有幾濶呀:love:
HerBa個car system start-set 係包d乜野架??!
sundaydriver 發表於 28-3-2012 09:58 AM

:67: 包一架車, 火牛, 銅線, 石膏粉(用嚟正馬路面), 灰油
長1米咁有幾濶呀
Warmblood 發表於 28-3-2012 10:06 AM

228mm!:43:
包一架車, 火牛, 銅線, 石膏粉(用嚟正馬路面), 灰油
Herpa500 發表於 28-3-2012 10:07 AM

Herpa兄,我睇完你d相,點解你d大廈可以食哂入地面?我果d大廈就包唔哂,凸哂個尾出黎!:58:

係咪師兄另加直線地皮呀?:65:
Herpa兄,我睇完你d相,點解你d大廈可以食哂入地面?我果d大廈就包唔哂,凸哂個尾出黎!

...
常威 發表於 28-3-2012 10:17 AM

一句講晒,你無能!:65:
尋日就係脷廣門口向住盒car system玩雀仔......再好天真咁彈吓彈吓彈入去.. ...
Warmblood 發表於 28-3-2012 10:05 AM

但係你個心已經彈左去HO呢。。。。:67:
一句講晒,你無能!
sundaydriver 發表於 28-3-2012 10:19 AM

:38:你都冇?唔好痴咁埋啦!

行遠小小啦!去....去.......:67: