Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

HerBa!我今晚又上黎喇,順便同你度下個HO既layout丫!!
sundaydriver 發表於 27-3-2012 12:50 PM

:67: HO 情景資料如下:-

1) Size: 120cm X 70cm
2) 有 Faller Car System (自走式模型車) - 等我今晚返home 影個相post上黎或你可以係yahoo or youtube search Faller Car System
3) 情景完成日期, before end of April 2012
HO 情景資料如下:-

2) 有 Faller Car System (自走式模型車) - 等我今晚 ...
Herpa500 發表於 27-3-2012 12:58 PM

:$唔洗急最緊要快
HO 情景資料如下:-

2) 有 Faller Car System (自走式模型車) - 等我今晚 ...
Herpa500 發表於 27-3-2012 12:58 PM

下??!:50: 係哩d???!
咁你幾時開始整架??!
諗住整幾多架車呀???!
我有咩可以幫手呀!!!
http://www.faller.de/App/WebObjects/XSeMIPS.woa/cms/page/pid.14.18.39.48.104/Road-construction.html

下??! 係哩d???!
咁你幾時開始整架??!
諗住整幾多架車呀???!
我有咩可以幫手呀! ...
sundaydriver 發表於 27-3-2012 01:20 PM

嘩!!!:50: :Q :@ :no:

:67:無錯, 會有三架自走式車先&大概20架Fixed死嘅車, 之後會慢慢加多D自走式車
無錯, 會有三架自走式車先&大概20架Fixed死嘅車, 之後會慢慢加多D自走式車
Herpa500 發表於 27-3-2012 02:12 PM

諗住日式定西式?:58:
我都有儲開Tomytec既HO系列,
最鍾意佢出果d巴士,同僅有既兩架斗車。。。

可惜唔知係咪日本少d人玩HO,
個系列好似死下死下咁,
一年都係出得幾架車。。。
:67:
諗住日式定西式?

...
sundaydriver 發表於 27-3-2012 02:18 PM

齋!下次去德國記住去呢個Wunderland!13000呎仲有飛機添!

簡直係玩情景既天堂!:$

http://www.youtube.com/watch?v=ACkmg3Y64_s&feature=relmfu
不過HO真係唔係人人玩得。。。:55:
地方要大唔在講。。。
啱啱search下amazon,Kato既路軌set都要20,000YEN!!!:50:

一個火車頭連兩卡要30,000YEN。。。

我都係玩下私家車算喇。。。:68:
諗住日式定西式?

...
sundaydriver 發表於 27-3-2012 02:18 PM

:43: 全部都係徳國, 因日本不是很多HO建物
不過HO真係唔係人人玩得。。。
地方要大唔在講。。。
啱啱search下amazon,Kato既路軌s ...
sundaydriver 發表於 27-3-2012 02:25 PM

:71: HO火車正D, 仔細D, 我都開始儲近, 不過德國做得正D
我要去德國!:no:.......我要去德國!:no:.......

http://www.youtube.com/watch?v=Qz4NcTnQedo&feature=relmfu
齋!下次去德國記住去呢個Wunderland!13000呎仲有飛機添!

簡直係玩情景既天堂!
常威 發表於 27-3-2012 02:23 PM

去德國??。。。。:67:
去德輔道中易過。。。。

條片我都睇過。。。
唔知响入面做果d係咪全部都係義工呢?!
全部都係徳國, 因日本不是很多HO建物
Herpa500 發表於 27-3-2012 02:27 PM

HerBa入開邊間廠?:58:
我都想睇下d產品!
我要去德國!.......我要去德國!.......
常威 發表於 27-3-2012 02:29 PM

:63: 我都想去呀........
我要去德國!.......我要去德國!.......
常威 發表於 27-3-2012 02:29 PM

今晚同你漫遊德輔道西啦!!:65:
記得拎catalogue!