Toysdaily 玩具日報

[Aci Toys] [ ACI Toys ] 1/6 Gladiator 2: SPARTACUS 有Milk,新 Wallpaper/Poster追加@p.4

一流 !!!!!!真的很正!!!!!!!!
mmokgcg 發表於 23-3-2012 01:14 AM

多謝!  好感動呀! (有咁直接咁好嘅反應, 係本地 forum 唔係太多遇到!)
回復 16# acitoysltd
我兄是説事實!!真的很正!!!!!!
只係看圖片是可以的,都係個句,要看實樣才可以肯定.還記得最初出ACI Body,見到都是已經想買,但係到了貨之後,回家試玩.兩邊手不同色,而手位真係(卡卡)聲,腳又比一般的Body大,很難找到鞋.
我同樣都和師兄一樣,手粒非常易爆.今次真係要看實物..
只係看圖片是可以的,都係個句,要看實樣才可以肯定.還記得最初出ACI Body,見到都是已經想買,但係到了貨之後, ...
MacBookPro 發表於 23-3-2012 07:53 PM

實樣(辦) 可以到 7 睇
(卡卡)聲 其實係為更穩定 pose, 不過我地都改了新技術關節, 唔会有卡卡聲
腳太細, 唔靚架, 不過把脚掌換左, 就唔 難找到鞋! 對真脚掌留番其他用途。
手粒非常易爆, 唔使驚! 係手掌太硬,呢隻又改了,手掌軟左易換好多,應該 OK la
希望解答到你 la
如果係包膠仲正.............
我買左上一隻角鬥士同獨立body...
握物件的手就夠晒多喇...
但拳頭一對都冇....大隻佬冇拳頭配件...擺格鬥pose唔夠傳神呀~
下一款開始可唔可以配多一對拳頭比佢呀?

另外...部份body股關節好鬆呀~會有企都企唔穩嘅情況....
腳眼個ball joint強度亦都唔夠...body太重...腳眼位有腳軟情況...

請改良~~~~~
我買左上一隻角鬥士同獨立body...
握物件的手就夠晒多喇...
但拳頭一對都冇....大隻佬冇拳頭配件...擺格鬥 ...
MAX 發表於 24-3-2012 03:46 AM

Sorry, 拳頭未有, 下一款一定有!
獨立body股關節好鬆___呢隻已改了新技術關節,應該剛剛好。
    多謝!
今日打電話去問,講話下個月左右有貨,都幾快.明天去睇下什麼價,如果OK都會一隻.試多次這款Body,有沒有問題.如果可以就解紹各Brother...但係CmToys都有一套新野,見師兄upload左D相,都係好得,但係次次都出之前都要估估下,如果出來同相有分別,又怕..訂的確平D.但係都不似HT做法,如果唔訂,HT的熱買貨又無,要去IN屎到找.網上個D,成日吹到七彩.出來交收時,同網上的完全不同..真係激死.12寸有時真的又愛又(很)
如上有大大指出,我也有對 BODY的意見,希望不斷改善,為我們繼續出咁好的FIGURE

1. 手與身的嗶嗶聲關節好緊, 每之擺姿勢也很擔心會斷
2. 腳的有點鬆
3. 手形欠缺拳頭形,其他手形雖多,但有些卻太接近
如上有大大指出,我也有對 BODY的意見,希望不斷改善,為我們繼續出咁好的FIGURE

1. 手與身的嗶嗶聲關 ...
影武者 發表於 25-3-2012 12:26 PM

第1, 2 都會係呢隻改良。no.3 下一款會有!
Thank you for your opinion!
希望能夠真係聽取玩家意見去改良,絕對會繼續支持嘅.
因為我都有買第一隻大隻佬body.
希望能夠真係聽取玩家意見去改良,絕對會繼續支持嘅.
因為我都有買第一隻大隻佬body.
woowoobb 發表於 25-3-2012 05:51 PM

我自己係老玩家(HT老闆,3A 阿Kim 一代的)(叼光一下)
自己對產品 質素及創意都有D要求。
玩家意見,真係會聽的!
ACI 會努力的。多謝支持!
第1, 2 都會係呢隻改良。no.3 下一款會有!
Thank you for your opinion!
acitoysltd 發表於 25-3-2012 17:46

還有手及身的色差問題.....謝謝
我自己係老玩家(HT老闆,3A 阿Kim 一代的)(叼光一下)
自己對產品 質素及創意都有D要求。
玩家意見,真 ...
acitoysltd 發表於 25-3-2012 06:19 PM

可以附個支架嗎???......
有聽說玩家一跌就斷手了......
ACI和CMTOYS似乎都沒附支架
好結實既胸肌:71: