Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 今天開賣:Ro-Jaws (3AA Blackhole Edition)•同場加映 AK Tommyred 準備出貨~

一樣得!只要比多少少
Oldcat 發表於 21-3-2012 10:15 PM

cat大意思係去7仔訂???@@
黑洞唔係我飛佛,有冇大大想訂?可以找我
你地兩個… 竟然… 齊齊毒我
甘大滋 發表於 21-3-2012 10:22 PM

呢隻Blackhole版真係堅掂噃(睇圖), 聽日應該一玩一儲先, 唔好蝕會費嘛:34:
隻色好靚!隻色好靚!隻色好靚!隻色好靚!隻色好靚!
Oldcat 發表於 21-3-2012 10:27 PM

吓… 連老貓兄都毒人 TD真係好危險
回復 33# toms110

睇黎要問定AW請唔請我去3A打工喇…  咁就唔洗買
回復  toms110

睇黎要問定AW請唔請我去3A打工喇…  咁就唔洗買
甘大滋 發表於 21-3-2012 11:40 PM

入咗去做我諗仲大劑, 有啲乜嘢限定版最先知道, 到時樣樣都買齊佢:70:
cat大意思係去7仔訂???@@
LEMONed 發表於 21-3-2012 10:52 PM

唔一定,己有大大於32樓伸出援手了:52:
黑洞唔係我飛佛,有冇大大想訂?可以找我
cactus 發表於 21-3-2012 11:33 PM

感謝大大:64:
回復 36# toms110

到時一定有員工價 唔驚唔驚
感謝大大
LEMONed 發表於 21-3-2012 11:58 PM

見師兄頭像係popbot, 想請教師兄, 1/6 popbot/batbot 係咪總共得5隻架咋:?
見師兄頭像係popbot, 想請教師兄, 1/6 popbot/batbot 係咪總共得5隻架咋
toms110 發表於 22-3-2012 12:01 AM

大大~~~
好似有
DAY ONE
POPBOT
BADPOT
ASCENDED
F5
PEKING MEETING???

有錯請其他CHING指出:77:
大大~~~
好似有
DAY ONE
POPBOT
BADPOT
ASCENDED
F5
PEKING MEETING???

有錯請其他CHING指出 ...
LEMONed 發表於 22-3-2012 12:15 AM

小弟就係剛剛入咗Dayone, 而家心思思想入埋其它, 但係我剩係見到 3 pack, 請問北京聚會果隻badbot同 3 pack 果隻係咪剩係差個槍袋? 同埋F5係乜東東? 煩到師兄了:64:
北京聚會除左多個袋,個膊頭好似仲有"星星"
F5就係POPBOT雙手 :77:
北京聚會除左多個袋,個膊頭好似仲有"星星"
F5就係POPBOT雙手
LEMONed 發表於 22-3-2012 12:23 AM

1/6popbot雙手版唔係得就嚟出嘅1/12先有架咩......:Q
The seller in China told me that the AK Retail will arrive and ready for delivery on Sat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Finally !!!!!!!!!!!!!!   :79: