Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 今天開賣:Ro-Jaws (3AA Blackhole Edition)•同場加映 AK Tommyred 準備出貨~

呢隻... 我要忍手喇, 開咁多條LINE會屎得巧快呀我
甘大滋 發表於 21-3-2012 01:26 PM

嫌呢隻另類, 咪擺公司檯面裝飾下囉, 甘平, 身為會員點都要入返一兩隻既(一隻普通, 一隻黑洞):57:
希望D炒家手下留情....留返D比我地玩啦..
paipaipai314 發表於 21-3-2012 03:02 PM

如果7仔有得訂,都唔會貴太多…(以上不是廣告,只是講事實)
我成日畀3AA個折扣價引誘o左去落訂…
訂埋訂埋個訂單list勁長…如果會頭走佬就大鑊(講笑,勿插)…
yioy1482 發表於 21-3-2012 02:57 PM

入咗會唔覺唔覺十隻八隻走唔甩,收貨至知一屋都係:ice:
回復 17# yioy1482

thanks ching
回復 18# Oldcat

十分同意

訂下訂下, 到貨先至知賴野
回復  Oldcat

十分同意

訂下訂下, 到貨先至知賴野
jerryfai 發表於 21-3-2012 04:07 PM

月結單到已經賴野:unhappy:
忍手忍手 !! 還有Re-Venture 還有Reel steel....還有很多...很易破產
好想要黑洞VER呀~~~:63:
好想要黑洞VER呀~~~
LEMONed 發表於 21-3-2012 08:48 PM

訂啦訂啦訂隻玩下啦:75:
訂啦訂啦訂隻玩下啦
Oldcat 發表於 21-3-2012 09:58 PM

still wondering whether to get one ..............  :63:  Too many 3A ........
still wondering whether to get one ..............    Too many 3A ........
RRAAYY 發表於 21-3-2012 10:06 PM

No need to hesitate ..... But just a click tomorrow:75:
Frankly speaking, I don't like the original color but this 3AA exclusive has a different impression to me. So, will try to make a click if I can be connected tomorrow:43:
訂啦訂啦訂隻玩下啦
Oldcat 發表於 21-3-2012 09:58 PM

唔係呀CAT大~~
我唔係3aa會員呀:63:
唔係呀CAT大~~
我唔係3aa會員呀
LEMONed 發表於 21-3-2012 10:12 PM

一樣得!只要比多少少:75:
你地兩個… 竟然… 齊齊毒我:53:
你地兩個… 竟然… 齊齊毒我
甘大滋 發表於 21-3-2012 10:22 PM

隻色好靚!隻色好靚!隻色好靚!隻色好靚!隻色好靚!:75: