Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Toyscity: U.S. NAVY SEAL SDVT-1 - Combat Diver (9020#)

所以玩cod 都有執下D AK 黎用(但我都係鍾意G3多D)
所以我都係話US Army 好少用非標架生••••••但 ...
Oldcat 發表於 28-3-2012 07:38 PM

絕對同意大大所說:71:

有情況要掩飾身份深入敵陣, 扮作敵軍, 都會使用敵方所用的武器
加上M16系統不適合用於多風沙的環境, 易jam槍, 須常打理, 反而AK系列就比較適合

噢...說太多...變成軍事forum了:35:
其實玩都追求真實...由以前BBI,Dragon年代...到依家SS,TC,CD...真係愈來愈真呀!!
絕對同意大大所說

有情況要掩飾身份深入敵陣, 扮作敵軍, 都會使用敵方所用的武器
加上M16系統不 ...
chibita 發表於 29-3-2012 08:11 AM

難得遇上同好:77:
M16 系確失敗, 至後M4 有所改善,但也不及416. 417, scar.
    :78:
絕對同意大大所說

加上M16系統不 ...
chibita 發表於 29-3-2012 08:11 AM

對我地玩者嚟講,越像真越開心
難得遇上同好
M16 系確失敗, 至後M4 有所改善,但也不及416. 417, scar.
Oldcat 發表於 29-3-2012 08:35 AM

原來大大都係軍事迷, 幸會幸會:77:
對我地玩者嚟講,越像真越開心
woowoobb 發表於 29-3-2012 08:53 AM

同意... 其實當Dragon同BBI淡出現代軍事系列後, 我都停左幾年冇收兵人figure...
雖然HT一直有出兵人, 不過價錢真的太貴了(對我來說)

但當上年不斷有新廠出高質素兵人, 我又重投火坑了:70:
同意... 其實當Dragon同BBI淡出現代軍事系列後, 我都停左幾年冇收兵人figure...
雖然HT一直有出兵人,  ...
chibita 發表於 29-3-2012 12:38 PM

大大出d圖出嚟分享吓啦
雖然HT一直有出兵人,  ...
chibita 發表於 29-3-2012 12:38 PM

現今技術加上有心廠家,實在唔買唔安樂,也請大大多發帖分享:71:
大大出d圖出嚟分享吓啦
woowoobb 發表於 29-3-2012 01:26 PM

現考慮買新display櫃, 希望有機會獻醜:35:
現今技術加上有心廠家,實在唔買唔安樂,也請大大多發帖分享
Oldcat 發表於 29-3-2012 01:32 PM

對, 回想那些年在UML以$338入DML兵人, 以覺頭雕&裝備不錯
但與現今技術一比, 真的相差九條街, 如大大所言->"唔買唔安樂", 真的忍不了手
另, 我也喜自組各種figure:66:
對, 回想那些年在UML以$338入DML兵人, 以覺頭雕&裝備不錯
但與現今技術一比, 真的相差九條街, 如大大所 ...
chibita 發表於 29-3-2012 01:57 PM

哈哈哈,大大,我正式嘅第一隻兵人都係當年威龍出嘅sas當前真係覺得已經唔差,但當bbi ,three zero 開始出兵人就已經將威龍比下去,不過好記得當年威龍隻sdu 破門手「wai」我都係食炒價先儲齊個set sdu
哈哈哈,大大,我正式嘅第一隻兵人都係當年威龍出嘅sas當前真係覺得已經唔差,但當b ...
woowoobb 發表於 29-3-2012 02:22 PM

哈哈, 咁岩... 我第一隻都係來自威龍, 不過係SDU Coverman->Ray
大大知唔知點解DML之後狂出WWII, 冇再出現代兵種呢?
哈哈, 咁岩... 我第一隻都係來自威龍, 不過係SDU Coverman->Ray
大大知唔知點解DML之後狂出WWII, 冇再 ...
chibita 發表於 29-3-2012 04:39 PM

真係唔清楚,我當年玩到bbi個幾隻郁得口嘅elite force 就停咗無玩好耐,係上年先玩番12寸咋
真係唔清楚,我當年玩到bbi個幾隻郁得口嘅elite force 就停咗無玩好耐,係上年先玩番12寸咋
woowoobb 發表於 29-3-2012 05:02 PM

我都係停咗好耐冇玩12", 之後玩下kubrick, 扭蛋...etc. 都係上年先玩番12"呀...
因為TC同CD都出左我好鍾意既Navy Seals, 而且價錢合理

我有HT,DML,BBI隻水鬼...反而對呢個post隻水鬼興趣不大:58:
我都係停咗好耐冇玩12", 之後玩下kubrick, 扭蛋...etc. 都係上年先玩番12"呀...
因為TC同CD都出 ...
chibita 發表於 29-3-2012 05:15 PM

大大有無多對水鬼著嘅珊瑚鞋散件?我最近周圍搵都搵唔到
請問聲幾時有大貨睇,同埋而家仲有無得訂? 唔該哂大大。