Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Toyscity: U.S. NAVY SEAL SDVT-1 - Combat Diver (9020#)

我就覺得人個樣有d問題,如果再好d就好,而body我就覺得無咩所謂,因此是在內,都看不到,但係要講實,當然 ...
jacksonkkmk 發表於 23-3-2012 01:21 PM

換body係因為 TC用嘅係TTL body,所以會有腳軟介唔穩嘅問題.
過往我都有見過水鬼的題材,但係出來都只係一般,今次見到相片,我估應該要入.最主要係沒有Seal的水鬼.而我對TTL的槍及配件OK.而最最最差的就是對鞋,如能做到SS的鞋就最最最好.但係這款的價位不算高,都會入.
我都覺得個樣有D怪怪地,但又唔想換頭,又好鍾意D裝備,點解總係無完美嫁?
有點想玩兵人!!!!!!!!!!
今日行過雞旺,7xx預訂,話好快有
今日行過雞旺,7xx預訂,話好快有
poonad 發表於 23-3-2012 10:08 PM

官網都係話4月
呢牌好似多咗兵人出,彈藥又無可能追到咁多,都唔知點簡。
呢牌好似多咗兵人出,彈藥又無可能追到咁多,都唔知點簡。
figure128 發表於 24-3-2012 10:53 AM

先問自己邊個題材係自己最想要嘅,例如:seal? usmc ? eod ? Ranger?之類,知道自己喜歡咩部隊就會識揀。
其實我只係初哥一名,只係織分迷彩衫,特種部隊黑衫,再加埋呢D潛水衫... 雜牌軍隻隻唔同炒埋一碟,遲D有水就組隊。而家己經有RANGER,SWAT,又訂咗就快出SS嘅TEAM 6,所以心思思想入呢隻水鬼。
回復 51# woowoobb
明天星期日去問問,七魚..過多一星期都4月...如果個價跟Brother一樣都入...見你入的都唔差,真係比你的相影響.今次你未放相,我都入...
回復  woowoobb
明天星期日去問問,七魚..過多一星期都4月...如果個價跟Brother一樣都入...見你入的都唔差 ...
jacksonkkmk 發表於 25-3-2012 04:40 AM

佢成日係度放毒架!!:^好彩我有抗體~~~~~~:(
佢成日係度放毒架!!好彩我有抗體~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 25-3-2012 09:18 AM

你呃人~~~~~~~~~~~~~~~
你呃人~~~~~~~~~~~~~~~
woowoobb 發表於 25-3-2012 01:02 PM

呢個係事實~~~~~~~~~~:p
回復 6# woowoobb

U.S. Army Delta force in Afghanistan "Stuntman" CHing, 呢隻好靚wor..請問係唔係新唧? Thanks.
回復  woowoobb

U.S. Army Delta force in Afghanistan "Stuntman" CHing, 呢隻好靚wor..請問係唔係新唧 ...
thiam 發表於 27-3-2012 09:18 PM

呢隻應該係自組嚟喎,兵人在線個邊個樓主都無提到來歷