Toysdaily 玩具日報

查看: 3441|回復: 14

[3A/ threezero] 3A sunday JC - 第一次買3A - 有野問

小弟第一次網上買, 想知3A佢地用乜速遞? 自家速遞?? 香港郵政?
收件洗唔洗對身份証???

thanks, C HING.
算la....賣figure好似玩D客甘,分時段,玩突擊,仲要件件product改下色又出過,唉.........
算la....賣figure好似玩D客甘,分時段,玩突擊,仲要件件product改下色又出過,唉.........
base 發表於 19-3-2012 11:26 PM

Yes... I don't like this kind of selling method too.  However, if you love the toy, you will just keep F5ing.... but for this JC, I gave up as I don't have enough love and I watched TV tonight instead of F5ing.   Just a toy, you love it and you think it worths spending the time on it.  Otherwise, wait for the next 3A item.:)
又無左啦…沖個涼就無,好彩旁晚個水買到,快到呢。。。。
Fighting with the net still
真係玩死人咩......:49:
開訂完左啦....?????
真是要比個FXCK!!! 我見到後兩次開買居然一次都買唔到一隻!!! 攪到好似APPLE野甘!!
我決定以後不會F5ing.....FUXKing waste my time!!! APPLE野我從不比炒價入的!!! 但我決定3aF5野我比了......討厭.....但我真的忍不了!!! FXXK U AW!!! FXXK U KiM!!!
我沒有時間去 F五姑娘.....專心做自己野好過!!! 就算我是你們的新進愛好者試過第一次F五姑娘後(6pm-10pm)我真的覺得食自己係好辛苦....投降了!! 都係比錢人服侍自己好過!!!  :68::68::68::68::68:
我第一隻3A又入唔到手…btw,想問下有折果d係唔係一年收一次會員果d先有折?

回復 8# BiODD

唉 其實咁F5法 對我黎講真係幾頭痛 希望之後少d咁賣野丫
回復 9# Jimy

yes, 只有會員有discount咋

回復 10# 甘大滋

你個衰佬買到啦!!!! 嗚~~~~~我差些炒到前面架車呀係紅隊“失”車F五姑娘時!!! 跟治又比後面架車Bi我做物唔開車!!!:72:
回復 12# BiODD

唔好咁嬲 下次聚會拎出黎比你玩羅
回復 13# 甘大滋

多謝甘大~~~ :43:
回復  Jimy

yes, 只有會員有discount咋
甘大滋 發表於 20-3-2012 02:18

THANKS, 3A呢條路好似好難開始…