Toysdaily 玩具日報

查看: 21761|回復: 15

[玩具攝影] 請問有冇大大可借出mark ii保養單給小弟...

話說本人隻mk ii 過左保, 而之後才發現其問題多多
現請問有冇大大可借出mark ii保養單給小弟...
感激萬分!:64:
唔係怪我得罪問句,
係過咗保養期,
定bid咗隻sad貨呀....???
回復 2# kafai1978

過左保養期,
你唔信我可以影比你睇
回復 2# kafai1978

點解要懷疑人? 就算係bid咗隻sad貨又有咩問題呢? 唔係好明 :62:希望樓主搵到單
回復 4# Assassin

我曾經換過件, 但最近先發現原來仲有件係難嘅:31:
我5/13未 有call ,如果你之後仲係無單再pm 我:75:
回復 4# Assassin
唔係懷疑人,只係我覺得好似越嚟越多師兄開post問要保養單啫。
講真,買正貨,過咗保養期要換貨,我都會幫,
我亦都幫過....!!!!!!!
但如果個個貪平,等插水貨,中咗Sad貨就問拎保養單,
就有點兒那過囉....!!!!!!!!!!
回復 7# kafai1978

或者師兄你自己留意下你隻 mark ii, 睇下空心頭盔嘅磁石有冇甩, 機器腳啲彈簧有冇甩:(
之前有,不過已經換返好晒....!!!!!!!
回復 1# af1616af

大大你PM我丫....星期四我可以拎俾你...!!
之前有,不過已經換返好晒....!!!!!!!
kafai1978 發表於 19-3-2012 09:13 PM

我個空心頭啲磁石依加先甩啊:56:
回復  af1616af

大大你PM我丫....星期四我可以拎俾你...!!
DreamWorks 發表於 19-3-2012 09:23 PM

sorry啊師兄, 我未有資格pm 你,
但我個email 係我usename   @gmail.com
THX!!!
回復 12# af1616af

我已經Email電話俾你....聽日打俾我啦....!!

DreamWorks 發表於 19-3-2012 09:51 PM

不好意思大大,
    未收到...
     af1616af@gmail.com

thx a lot!

DreamWorks 發表於 19-3-2012 09:51 PM

十分感謝 DreamWorks師兄借單比我!!:64:
     (順帶一提: 師兄真人好有型:71:)