Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [價$帖] 外拍蛇叔 Metal Boss Armor Version ~舊化+改頸~

舊化好自然,,恰到好處 ,, 呢個想入.....但d$$比..小丑老笠左... :$
太正了
再頂一次 :71:

外拍so good~!:71:

哩隻真係好正~~! 大致上幾滿意...我每日都拎上手玩吓佢...
問題同你講嘅一樣...頸長,大腿唔夠粗...不過可以自己攪到~~

個人意見...cat兄的舊化太平均於全身....
如果集中腳板,膝頭,八月十五, 手肘, 拳頭, 肩膊, 等位置重手舊化...
而其他地方側輕量舊化...會更有合理性~

另, 其實大家唔需要太介意移區問題....只要post沒犯版規, 在每一個區都可以繼續討論的...
移區只是要跟隨分類的指引而已....因為 玩具市場情報集中區 的討論範圍:
玩具最新價格消息、行市情報、求助、店鋪/市場之討論、查詢、及非官方授權玩具討論 。

即使在那一個區...只要是good post...都會加分或高亮的~!

哩隻boss遲吓我都會影相分享...到時我都係在市場區出post呢~~:)
終於都等到catcat師兄嘅靚相~:71:!!!!
感謝樓上咁多位師兄賞面。

:64:
外拍so good~!

哩隻真係好正~~! 大致上幾滿意...我每日都拎上手玩吓佢...
問題同你講&#22021 ...
MAX 發表於 16-3-2012 05:20 PM

其實小弟本身都成日係價錢區出[價$帖],所以自己問題不大,反而是有些師兄唔多習慣....

以舊化來說,今次小弟不太滿意,太重手,不留餘地。不過既已完工,覆水已難收,唯有攝影時花多點時間影靚佢。

反而對上一次玩EODMU兵人比較滿意。
不過小弟會吸取經驗,希望下次再有黑甲類嘅人偶的話,可以玩得更靚。
太正了
再頂一次
ledmirage3100 發表於 16-3-2012 04:31 PM

感謝師兄幫頂,在線那邊的稱讚,是過獎了。
    :64:
舊化好自然,,恰到好處 ,, 呢個想入.....但d$$比..小丑老笠左...
acq 發表於 16-3-2012 02:59 PM

THX CHING!!

今個月已過一半,下個月又係新的糧期,實有機會嘅~:57:
樓主啲相令我好後悔無入.......
rudesbarry 發表於 16-3-2012 12:12 PM

行動最實際呀師兄。:75:
Cat cat is so handsome.
Panzer 發表於 16-3-2012 12:22 PM

多謝稱讚本人,貓貓後生時確係幾HANDSOME.:43:
隻野出得好正,舊化左仲更正
leo0519 發表於 16-3-2012 12:25 PM

LEO兄賞面!:$

希望出多D 12"帖,睇下幾時引您入坑至得。
條頸改短後似樣好多
fatcheong 發表於 16-3-2012 02:12 PM

HEADPLAY都唔知點解,硬係比D手尾人跟,敗筆。
嘩!!蛇出沒注意!!等我 call 定愚農處先!!
Godzima 發表於 16-3-2012 02:29 PM

咁應該揾農務系定家畜系呀?
仲有撚呀tim.........catcat勁呀
Warmblood 發表於 16-3-2012 02:30 PM

小弟無搞TIMTIM大大喎......

係咪祝茄飲大兩杯自己出左手呀?

情報區高亮... 無得頂呀......:63: