Toysdaily 玩具日報

[分享討論] FORMANIA系列

笨大出完天空之城嘅飛艇之後呢個系列好似完左咁:67:
其實我覺得呢個系列好有發展空間:36:
出高達同自護機體半腔像已經有排佢出:75:
而且質數都唔差....靚過GFFMC嘅級數:D
同埋佢出得天空之城嘅飛艇點解唔試吓出GUNDAM入面嘅戰艦呢(例如木馬號):shiny:
相同好多鍾意GUNDAM嘅ching都想笨大出啲戰艦嘅超合金呱:75:
價錢同size作怪......:38:
無奈:42:
1:35高達也是同命運
回復 2# Demon

其實價錢而家嘅超合金都要過千啦...如果手工同質量好嘅話都抵買:78:

RE: FORMANIA系列

回復 3# Gundam@EFSF

1:35其實係咪無出過??
可能真係太大隻同個價錢太驚人喇:no:
我睇云web個網站Formania條link已經放左係other裡面:@
咁係咪已經放棄左呢個系列呢???
笨大真正既厄水~~~~~~~~
回復  Gundam@EFSF

1:35其實係咪無出過??
可能真係太大隻同個價錢太驚人喇
我睇云web個網站Fo ...
macaustanley 發表於 16-3-2012 18:40

明確不過了•••••••••••••
本來我想佢出Zeta同百式胸像 :80:
回復 7# Gundam@EFSF [/

乜真係架:@
咁就真係可息喇T_T
仲以為可以出多啲高質嘅成品玩具添:sad:
回復 8# 呂品器

我同你都一樣鐘意Zeta同百式架:71:
不過樓上位高達達人都話呢個系列已經無左:63:
我仲想笨大出HI-V半腔像添架:63: