Toysdaily 玩具日報

查看: 15761|回復: 16

[個人收藏] 超可動!超合金!超級戰隊!超級機械人!DEKARANGER ROBO!

呢隻,應該係我第一隻戰隊角色玩具

Super Robot Chogokin

特搜戰隊 DEKARANGER ROBO

好玩好睇好質量
將一隻戰隊機械人美型化,加上高可動及拉出式關節,好玩到不得之了
吸引到我這個冇睇超級戰隊的人都買翻隻玩

初回特典送你一組特效 叫: Boost Effect
雖然唔係幾靚,但好多玩具都o岩用

射擊特效連彈殼都有,真有趣

除了一劍一槍,效果parts,手銬,還有一架車車可拆開佢同海賊戰隊機械人合體,更有兩把槍仔給海賊戰隊機械人
果d配件,等我有機會入埋海賊戰隊機械人才影

特搜我有只dx..呢隻好野反而無..不過真係好物來..謝大大靚相靚post:71:
影到好有動感, 多謝靚相!
就玩具本身來說真係好得, 但對戰隊機械人嘅入手意慾真係冇乜。
影得好有動感!!!
呢隻特搜活動能力真係一流!!! :71::71::71:
我都讚同, 因為呢隻都係我第一隻入0既 SR 戰隊
多謝靚相! :handshake:
好圖,好文,簡單又生動...讚 :71:
:74:靓相,特搜也是我的第一個SR戰隊
唉,大大 ... 原本都諗住唔再諗,點知比你一毒,我唯有放低路錢,帶它回家。
頭像被屏蔽
可動性好高哦!之前見過實實無點留意添~
唉,大大 ... 原本都諗住唔再諗,點知比你一毒,我唯有放低路錢,帶它回家。
nicecool 發表於 15-3-2012 22:33

我本身都覺得呢件玩具好正,我也是被一毒完又毒才決定今個月買
咁多隻戰隊SR...呢隻最正...暫時:71:
高可動和精細的雕刻實在超棒~
最初只想著要那輛車, 但現在反而只顧著玩機械人本體而沒動過它:66:
特搜係正野 :71:
我玩完依隻更想追埋隻DX