Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具攝影] 金屬老板 好鬼正

其實我想講呢
用明星頭個風潮係大廠帶起
佢咁多年不停侵犯人地肖像權條數又點計 (我唔信佢最近d#o吉b ...
ledmirage3100 發表於 14-3-2012 12:17 PM

Metalboss ver.1出嘅時候,分享post無比人移。

上年年尾HT宣佈攞左蛇叔版權,呢隻裝甲版嘅POST無一幸免.......

廣告商真係大晒架。
Metalboss ver.1出嘅時候,分享post無比人移。

上年年尾HT宣佈攞左蛇叔版權,呢隻裝甲版 ...
catcat 發表於 14-3-2012 12:58 PM

唔係喎,出Ver1.時,HT好似已經公佈左有蛇叔版權喇喎,
可能今次HT見到細廠越出越靚,
所以下令打壓呢...!!!!

了解番post相目的係乜,係分享,唔係同某廠過唔去
單純POST相,少D提某品牌,唔好教人點買,其他野PM解決,
你唔畀隻野我自家廠架,吹呀,佢咬你唔入

做人要識做,雖說各有各道理,但有爭辯總係小市民受損
講到尾,人地受人錢財,郁你亦係道理,你買既係乜自己心照就算.
TD夾在中間,佢受到order,在情在理又的確要做野
冇del,移出12吋區已經係好照顧我地.
大家行個方便,有自己吹水空間就夠,唔使下下撐到行.

都係o個句,唔好迫到佢要做野.
搞埋間廠仔,玩家反有損失,樹大招風,槍打出頭鳥呀.