Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ledmirage3100

[個人收藏] 影影裝甲波士 - Metal Boss Battle Armor Ver

抽一抽水先:71:
回復 13# etsc4344

我又唔介意你地入o黎吹水喎, 開得post 預左 :34:
講番蛇叔, 如果他朝HT 真係出, 千萬唔好好似 M記咁塊面白到冇血咁
重有d武器一定要做好d, webbing 我估同之前 platoon 差唔多應該唔會有大問題

Inflames 呢隻裝甲冇跟足game, 可動性好好
ht 出應該會跟足一件衫過, 希望唔好搞到只可以硬直企係度
回復 15# kafai1978

HT D 品牌效應係好勁, 因為好多人一接觸12” 就係ht
留意下就知好多舖賣散件都刻意寫ht 係個袋度, 亦有好多客問一件散件係唔係ht 出品
不過個人唔覺得 最出名=最好
頭像被屏蔽
回復 16# aoe88

兩代裝甲! :71:
快d 上埋裝備啦
回復  etsc4344

我又唔介意你地入o黎吹水喎, 開得post 預左
講番蛇叔, 如果他朝HT 真係出, 千萬唔 ...
ledmirage3100 發表於 15-3-2012 04:04 PM

我鍾意哩隻修改成裝甲版多過原著個戰鬥服設計~~
佢D越戰裝備,我覺得直頭好過HT隻PLATOON添~~!
回復 18# ledmirage3100
即係如果一個"質地相同"嘅紅白藍袋,
一個係LV出賣3000,
一個街邊買賣30,
個個都會話LV會好啲一樣...!!!!!