Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 吾之名 VIPER

三番四次地錯過左呢件模型

終於昨日在"船船"又遇到......仲要合理價錢, "四草"O查!!! 當年都係十八大元, 以通脹計都算係咁~
十五年O既思念啊:79:

當年學生哥冇乜銀兩, 十八大元已經係一個午餐加車錢......
去親模型鋪就拎起呢盒野, 睇睇睇......睇左三幾個字又唔買
如事者幾次之後, 事頭婆終於出聲.....
結果我冇再入去...

幾年之後, 到出黎做野, 有想搵番呢隻野, 不過都無緣得見

呢十幾年錯過的人和事,......可否讓我重新來過?

世事就係咁, 時間永遠向前, 否則沒人懂得珍惜(心情有點激動, 手震了....)

97年......我記得應該仲早多一兩年已經有...
咁就十五年啦

同壽屋的正常版合照~~哈! 好似老豆加阿仔~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~想當年的分隔綫~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O下, 咁O查?
:( 係.............

未有打算開工砌隻大O既, 細O既又未捨得砌住......
手頭有兩盒野砌左一半又掉低左
又掛住去玩遙控車............好忙:34: :34:
i wait ZOE2 ver. Viper:58:
回復 2# ygat2005

TAMIYA VER. VIPER in progress.....
28大元真係抵玩到爆
不過仲諗緊點上色.....唔知洗唔洗走d電鍍好....

回復 1# Viper

多謝大大的開盒報告
期待VIPER的完成~~~