Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具報告] 古巴的革命英雄—ENTERBAY【切·格瓦拉 Che Guevara 】

What a cool post that I have read all content!  Many thanks! :71:
頭像被屏蔽
好詳盡....   :71:         您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復  E神

如果定價是 800 ,
銷量一定多十倍......
包括小弟都會考慮,
依家要 1300 ,小弟都絕不考慮 ...
TonyM 發表於 11-3-2012 12:11 AM

yes,,, ,,,根本買不到,太貴了,其實平D自然多人買,又可比返信心人。
我諗MIB無1700都唔得,唉∼∼∼只好放棄
多謝報告,又靚又正! I like!!!!
好詳盡的post,多謝分享!!!,睇完文章知道哲古華拉(都係鍾意甘叫)的生平,figure做得唔錯,但頭太大及唔似佢真人,尤其隻眼!!
非常強大的一組作品,神髓盡顯。
歷史人物已經唔使比版權,都一樣咁貴.....
買之前短髮look吧就:66:
初頭都想買,但其實冇愛加上價錢唔平,睇完實物後都係放棄,等MIB