Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] THE JOKER 1989 @ HT DX08

冇訂,但真係好靚...!!!!
考慮入手中....!!!!!!!!!
正圖!:71:
近來難得的好物。
very nice I like it !!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow, awesome. :71:
ELLJAY大是否已轉相機啦?感覺好像提似了不少!!有背景的圖非常讚呀∼
Dick.Po 發表於 10-3-2012 10:31 AM

無啊,仍是LX3,你呢?

背景又仍是電腦MON∼

我好中意你那個背後開槍POSE,我試了幾SHOT都系角度和動作都完全出不到效果∼∼∼SAD
咁多師兄尼隻有無 Sad位要留以呢??
冇訂,但真係好靚...!!!!
考慮入手中....!!!!!!!!!
kafai1978 發表於 10-3-2012 10:01 PM

我都想... 依家要..起碼比大1牛...:70:....
Really Good Figure!!! Thanks a lot Big Brother. Look like a real Joker
頭像被屏蔽
回復 31# kafai1978

入la ching, :75:, 已上2牛la,,,再遲可能同DX1上天價la,,
回復 39# dannydanny

ahahhahahahah
回復  kafai1978

入la ching, , 已上2牛la,,,再遲可能同DX1上天價la,,
dannydanny 發表於 12-3-2012 11:29 AM

哈哈,就算我入,都唔使食炒價,
大約vip價左右,但最大問題係~冇愛...!!!!
但D相又好毒,所以先要考慮....:67:
回復 41# kafai1978

wow....原来师兄有料到ga bor...wakkakakaka
頭像被屏蔽
回復 41# kafai1978

waaa,,,,ching勁wor,,,我2個月前入都要食炒價,,,有好路數, 益下我地:D
回復 42# bunchan
隻小丑俾唔到o個種見到好想擁有o既感覺我,
雖然係好靚,但要高追我一定唔會囉...!!!!
我有Batman,但小丑就真係可有可無....!!!!!!!
呢隻小丑我覺得仲好過batman,個頭雕造得極好