Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] THE JOKER 1989 @ HT DX08

呢幅影得好傳神:71::71:

頭幾張大頭相真係好似真人,
頭雕各方面都非常出色,
又係Elljay兄一貫靚相....讚~:71:
因為你收左hottoys禮出post,我唔會多謝你,我要提醒你唔好又在這裡攻擊其他品牌話佢懶唔出圖。
Strawberry 發表於 9-3-2012 10:26 PM

師兄都好鍾意提醒人喎,上次我開post又係咁,
今次又係咁....!!!!!
ELLJAY大是否已轉相機啦?感覺好像提似了不少!!有背景的圖非常讚呀∼:71:
頭像被屏蔽
:71:    最正的小丑,最正的技術!  :36:
cant tell myself dont give you a credit
頭像被屏蔽
唉呀,個post 沉左tim, 幫你頂番。

其實ht個figure幾百蚊成本,又唔洗自己影,又慳廣告錢,佢最識做生意啦。

話時話,你幾時影enterbay姐
Chiu good photos thanks n support!
頭像被屏蔽
師兄都好鍾意提醒人喎,上次我開post又係咁,
今次又係咁....!!!!!
kafai1978 發表於 10-3-2012 09:30 AM

剛過了中國氣節-驚蟄, 蛇蟲鼠蟻空群而出,我都是盡一點本份

上次有人說比一千蚊我都做唔到figure, 所以老番figure賣一千都好底,呢些歪理我當然要一棒重重地提醒啦
同個版一樣:71::71:
同個版一樣:71::71::71:
剛過了中國氣節-驚蟄, 蛇蟲鼠蟻空群而出,我都是盡一點本份

上次有人說比一千蚊我都做唔到figure, 所 ...
Strawberry 發表於 10-3-2012 05:06 PM

算吧啦你,俾兩舊幾水想自製"正版"電腦奇俠,
點知車唔出大廠水準,就開九十幾個post去唱人....!!!!!
需知一分錢一分貨,為兩舊幾就去唱人,
你大約都只值兩舊幾(或者冇)...!!!!
人哋淨圖冇相都要話,唔低得Hottoy唔搵你影呀...???
頭像被屏蔽
算吧啦你,俾兩舊幾水想自製"正版"電腦奇俠,
點知車唔出大廠水準,就開九十幾個post去唱人....!!!!!
需 ...
kafai1978 發表於 10-3-2012 09:40 PM

要理性討論,唔好發難渣,要學懂珍惜這個給大家討論時平台。我知好多人要搵食,但我會不斷發聲,務求各消費者能夠客觀理性分析。

你說的電腦奇俠,你還是check清楚,罵錯人便不好了。嘻嘻
好想快D有得拎玩呀!
好想快D有得拎玩呀!