Toysdaily 玩具日報

查看: 5281|回復: 13

[個人收藏] 近日入手:DX機甲艦隊十五機合體、TF、PA改MGS、FIGMA格斯

找到一盒超新的十五機合體∼原來的主人BlackD保養得真系超好!
等天氣好D要慢慢影先得!開心死我了。
兒時怨念的幾只舊物我已經全部達成了∼YEAH!∼

TFP,好彩1edition買得早,RID重新出的一些角色真系好差下∼∼∼∼但博派總算齊人了∼!

因為之前追了CAROBOT RID,所以亦買埋這6變MEGATRON,但真的只有人型能睇,其他形態要全靠想像∼∼∼

第三方變形男女,雖然唔同廠,亦都不完美,但無可否認,這應該是目前出得最好的百丈跳和雅西!

PA改MGS,近期好鬼HIT∼!我就一只系TC版,一只LOOSE蛇∼∼

FIGMA格斯,本來好期待,現在好失望,FIGMA我只買了兩只,一只ROBOCOP,然後系呢只,兩只都極度不滿意。真的對呢個系列無好感了。
枉我之前還訂了宇宙騎士,今年展又話出格里佛斯............................

無了,系咁多∼∼∼∼∼

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
十五機!!!!! 超正~~
恭喜樓主覓得心頭好~
影得好靚~:handshake:
Very good items !!!!!!!!!!!!  :79:
15機....:$.....d相超清...正
TFP得覺得只有博派架電單車係出得最好:67:

哈哈....部15機搵到好主人了...我亦搵到新玩具了

15機新淨程度好驚人!:50:

百丈跳當日錯過好價實在非常可惜...再版都不知會如何了...

figma....總覺得是不適合推出這類風格的角色:(
找到一盒超新的十五機合體∼原來的主人BlackD保養得真系超好!
兒時 ...
mr.elljay 發表於 6-3-2012 11:08 PM

Elljay兄你就好啦, 我嗰set15機睇住佢由雪白變咗黃, 心痛到不可能形容:79:
E~~~~~過左來呢邊?...:?
E~~~~~過左來呢邊?...
老文 發表於 7-3-2012 03:29 PM

百丈跳和雅西都不是官方產品
回復 11# redfish

噢..原來係咁....咁咪仲好..可以順道問埋價錢:34:
brother, could you PM me where to buy the arcee please?
and which 3rd party company was it from, coz i've seen 2
company issuing arcee, both were a little similar and has
its own problems...
兒時 ...
mr.elljay 發表於 6-3-2012 11:08 PM

好新凈的十五機, 樓主好好真藏!!:71:

哈哈....部15機搵到好主人了...我亦搵到新玩具了
BlackD 發表於 7-3-2012 11:55 AM

BlackD兄, 你支蔡司好正!!:D:love:
頭像被屏蔽