Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的Avengers 3.75 review

Hulk應該是有個拗腰揼地既機關
Loki支開合矛我覺得都ok好玩

平心而論,呢一個wave造型比上一代靚 ...
azraelho 發表於 7-3-2012 07:16 AM

經你講先醒起, 股關節係橫向, 唔係直插.
其實兩者對我嚟講都無乜所為

但偏偏我隻Loki右腳郁唔到,得閒先用熱水試試
經你講先醒起, 股關節係橫向, 唔係直插.
其實兩者對我嚟講都無乜所為

但偏偏我隻Loki右腳郁 ...
Duraxyll 發表於 7/3/2012 10:00 PM

呢D唔係早試早著架咩
遲左會冇得救架喎
呢D唔係早試早著架咩
遲左會冇得救架喎
玩具Kenny 發表於 7-3-2012 12:06 PM

放心, 搞掂啦。  但要冰箱, 唔係熱水.

啲膠太軟啦.
回復 1# Duraxyll

而家睇番MS嘅Ultimate thor真係好正!希望遲d會番出!!
Duraxyll 發表於 7-3-2012 10:40 AM

look like 梁朝偉= =
之前benedict 師兄POST的, 睇完之後再考慮吧!!

youtube preview
iron man mk VII
http://www.youtube.com/watch?v=PRz7LO2RILc
captain america
http://www.youtube.com/watch?v=HH65zjCYPFM&feature=related
hulk<-- hulk隻手無敵到呢!
http://www.youtube.com/watch?v=MVd_VMkjRGs&feature=relmfu
之前benedict 師兄POST的, 睇完之後再考慮吧!!

youtube preview
iron man mk VII

captain america
...
gumng 發表於 10-3-2012 11:44 AM

很好的參考,不&#38169;的連&#32467;和玩具。

玩具本身幾精美,若價格降到四十九元至五十五元&#20250;更合乎玩具本身的成本。
很好的參考,不&#38169;的連&#32467;和玩具。

玩具本身幾精美,若價格降到四十九元至五十五元&#2025 ...
無明: 發表於 10-3-2012 01:58 PM

呢種質數比舊mu素體更差,成本絕對不用45-50ma? 頂多8-10!
如果玩具賣40-50都仲可以考慮,89.9??就不要搞我。
回復 38# avengers2012

你講既"成本"只係製作既成本, 仲有千千萬萬你未計算在內
marvel 個 licence 已經可以係天價, 仲有宣傳, 設計, 上架費等等等等, 所以絕對唔只8-10
出&#21655;啦...邊到有得買???
回復 40# chusiuon0211

美國出左, 香港有少少水貨, 行貨3月24日
網上一入,玩緊其他野,未有時間拆,給大家參考下先

暫時只入了這兩隻,質素和設計幾好,幾滿意

呢種質數比舊mu素體更差,成本絕對不用45-50ma? 頂多8-10!
如果玩具賣40-50都仲可以考慮,89.9??就不 ...
avengers2012 發表於 10-3-2012 07:11 PM

同意!!  賣40至50都仲會考慮!!
但生產成本要 $8-10 就不可能, 頂盡 $4-5!!

大ken 發表於 10-3-2012 09:47 PM

Ironman assault Armor 太兒童向了吧!!

大ken 發表於 10/3/2012 09:47 PM

期待你的report~
:77: