Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [偽新品消息]OOO X PREMIMUM O METAL COLLECTION X SHF X 全形態(加睇圖建議)

睇唔到感受唔到,可能我時運高
巴打死曬圖呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
圖太多了,如果有張大合照相信一定好壯觀。:$
茂利大魔王兄…看不到圖呀…:30:
睇到啦!按「上一頁」之後!:43:
好強呀!好好心機!連背景都轉埋…:$

影呢輯相要幾耐時間呀?
沒想到 大魔王兄 也與我一樣來個 ALL COMBO FEVER~ :$
更勵害的是, 大大的是原先不能分合組裝的 SHF version!!! :71: (仲要有埋背境!!!)
唔讚唔推唔得!! :71:
多謝分享~ :64:
回復  玩具人傀儡
其實得8隻,只係我係咁換尼換去姐...
好似有125 + 3 咁上下啦,啲非官方形態 ...
茂利大魔王 發表於 5-3-2012 06:20 PM

非官方形態我有也影過喔~ :shy:
頭像被屏蔽
勁post一推......樓主齋裝拆件都拆到嘔......精華啦唔該...!!
終於睇到鳥…:30:好震撼
回復 52# fktuen

其實出尼個帖都要多謝大大你,老實講,本來真係冇乜恆心去影,實在太多喇。
不過見到大大都咁比心機,咁我又一齊玩吓咁囉ψ(‘∇’)ψ
勁有心思,超抵讚...how many 000 rider your have...........
回復 1# 茂利大魔王

我睇到了 好靚呀 d硬幣同相都唔錯 樓主可唔可以教多我一次點自改咁多combo呀 唔該你
Very very nice. Thanks for sharing. Very detail info.

Have you tried the OOO Henshin app on the mobile device.

Pretty fun. BTW, I was considering to purchase the PREMIMUM O METAL COLLECTION. But, it is over US$23x..... :ice:
:50:強!:71:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
小弟也要翻墻才看到圖......:30:
看完照片後可以看出LZ對玩具的熱情:71:
不過對人的態度就......