Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [偽新品消息]OOO X PREMIMUM O METAL COLLECTION X SHF X 全形態(加睇圖建議)

頭像被屏蔽
:64:     好圖! 多謝分享
超有heart啊大大!
我睇到,只能說辛苦你了:(
咁我選擇唔睇
多謝你既建議
玩具Kenny 發表於 4-3-2012 08:39 PM

正確既選擇,我試過用firefox同ie都係睇唔倒,只有用chrome去copy每張相既link先得,睇咗幾張,覺得都係算把啦。。。。。
頭像被屏蔽
X 圖....樓主換電腦啦....一係F 76 ~ ok !!!
單看相片嘅內容同背後嘅心機確實值得一讚。

但閣下咁樣回應睇唔到圖嘅人就真係將成個帖大打折扣。

睇圖步驟: 1. 先copy死圖嘅address直接去睇(唔好開另一頁,用返原本嗰頁去睇)
                2. 睇完後back返去上一頁(即係死晒圖嗰頁)

結果       : 神奇地所有死圖全部都睇到。
回復 36# iorik

先謝咁多位大大幫忙揾出睇圖o既方法。:71:

對於近年TD氣氛一真改變...感覺上真係冇msn年代之前咁warm.:69:
可能係太少留意討論文化o既改變,所以先會出現咁o既誤會。

提意換電腦只係一個建議,我唔明白點解可以同自大拉上關係。不過如果有大大因為尼個建議而耿耿於懷,我實在過意唔去。:42:
不過亦都想大家明白,TD係一個分享消閒o既地,應該用咩心情去一個咩地方,我相信大家應該有分數吧?:58:

對於個別大大錯誤理解,而引起不必要o既神枱化效應,只能心表遺憾。
如果真係有壓力,多啲揾身邊o既朋友傾訴吓,咁大家都會開心啲架:78:
有心有力o既相~呵呵~ 咁影法你影左幾耐??

btw, 我諗樓主都係講下笑o者...大家relax~~~
兩個字......................................超強
終於睇到了,超有heart:71:
可能大大近排少係到發Post的關係吧,大家都5了解你:35:
究竟有幾多隻呀,好多隻:time:
回復 41# 玩具人傀儡

其實得8隻,只係我係咁換尼換去姐...

好似有125 + 3 咁上下啦,啲非官方形態我冇整埋出尼...
如果計埋會死人的.....
好利害.......:50:.....OOO有大愛.....:71:
嘩你影左幾耐......................
除了強,還有什麼好說!!!!!