Toysdaily 玩具日報

[原創][作品分享]Lego 金毛獅王

原文章由 longbb1129 於 19-3-2007 02:30 AM 發表
回覆版主 :

唔使畫草稿, 因為好多構思已响腦內, 係"一忽忽"砌出黎, 不過要經過多番嘗試及修改, 特別係砌要變型嘅機體.....我現正砌緊太空保衛者 (可變型) 同陰陽電磁俠.......最仲要係 ...

真係好得啊!特別鍾意個獅頭,好有氣勢!:!
期待大大以上既新作!
唔知大大有冇諗過砌磁力鐵甲人呢?:)
SA I KOO :handshake::handshake::love:
我最鐘意六神, 樓主試試吧! 我都有玩lego, star wars lego 差不多全部有 ^^
頭像被屏蔽
EvilCat :  火炎劍....?..好主意, 等我諗諗佢先.....!!
Wow that is quite amazing!
Godannar :  磁力鐵甲人 (金鋼飛天鑽)...我都有諗過...不過好有難度, 本身佢個身體好圓滑, 設計非常獨特......而且我已經得番好小黃色同綠色Lego.....一定要再買先至夠用......
頭像被屏蔽
好耐無留言都要講下野,真係好正!:)
勁得!超正!冇得彈!唔知講乜好!總之一句“絕”!希望樓主可再多多分享!:loveliness:
:shiny: pls ...show up your toys to toys show la:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:
真係好正!
整個三一萬能俠 連變身 + 合體 就真係屈機喇..
好期待~~
好正呀~~!
可以合體果下勁~~~~~~
TD又一高人~~~~~~~~~~!!!!!!!
三一萬能俠 連變身 + 合體....?...真係十級難度.....等我同哥哥砌埋手頭上果幾隻再諗下....