Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: waven

[玩具報告] 華麗之化身!!!SDX第14彈-灼熱騎士F91

已經追左 ... 訂一隻,買多隻,都係相差三十蚊

得盒 zeta 開過黎玩,等得閒先一次過拆,F91 會 ...
roundtable 發表於 6-3-2012 12:19 AM

:71: 今次可能貨量夠,暫時都無乜點炒 , 用家之福

初初見現貨唔貴都想入 ( 之前幾款都無買 ) :66:
恭喜晒!
話說劉備前的3隻限定我都冇入到

我淨係後追左隻傳說巨人篇,當時唔使一千但都唔捨得拆 :handshake:
搵極都搵唔到透明既 robo 魂 stand,唔知係咪停左產 :help:   
今次可能貨量夠,暫時都無乜點炒 , 用家之福

初初見現貨唔貴都想入 ( 之前幾款都無買 )
chal 發表於 6-3-2012 10:44 AM

炒唔起最好,劍士 zeta 既教訓太深刻,今次想買既都晨早訂晒啦
我淨係後追左隻傳說巨人篇,當時唔使一千但都唔捨得拆
搵極都搵唔到透明既 robo 魂 stand, ...
roundtable 發表於 6-3-2012 09:08 PM

而家周街都有wo個stand仲有好多顏色
叫魂stage ACT.5
1魚左右有3個
魂 stage 淨係見 for humanoid 既 ... 等我再搵搵,thx :43:
而家周街都有wo個stand仲有好多顏色
叫魂stage ACT.5
1魚左右有3個
waven 發表於 6-3-2012 11:35 PM

你係講緊一盒入面有3個, 定係1魚買到3盒? :34:
回復 35# kyostanley
緊係一魚一盒有3個啦
:34:
回復  kyostanley
緊係一魚一盒有3個啦
waven 發表於 8-3-2012 12:12 PM

其實我想知, ACT.4同ACT.5有咩大分別? (我指夾住模型的位, 唔係佢的柱
, 柱就易分啦, 一個隻圓一個係方, 但夾個度係咪真係機械人要用返ACT.5好D先 ?
有無師有用過1~5, 可唔可以講下實制有咩分別 ?
ACT.5 d柱好似實d穩d
ACT4未用過
:66:

ref: http://www.gginfinitenews.com/?p=21969

有左 p-bandai 係咪以後玩 SDX 唔使買水貨哩 ? :43::43:
係既話會平到幾多 ? 抽中 sad 貨想追究會易啲掛
見你地傾得咁起勁,就上網睇下而家SDX既價位,
因為我唔理價錢一出即入的
原來炒得最勁既係法術士NU喎...
反而超越之龍價幾靚~
最驚訝係黑COMMAND GUNDAM反而出返市場喎.,
當年香港係買唔到的...我結果要係台灣買...
回復 40# leawong
最近法術士NU最平見過6魚幾
超越之龍之前就做過2魚半
黑command姐係mask command定係限定果隻?

ref:

有左 p-bandai 係咪以後玩 SDX 唔使買水貨哩 ?
係既話會平到幾多 ? 抽中 sad 貨想追究 ...
roundtable 發表於 12-3-2012 02:53 AM

係就正啦:handshake: