Toysdaily 玩具日報

@ ~~~~~ 戰隊食玩討論吹水專區 ~~~~~ @

Thx Brothers
已手入一set
哈哈, 希望下次都可以正常價入
勇者王4盒 現貨要9算 (MK一扭賣 3.5魚)
大獸神5盒 現貨睇黎要4.5魚先得

睇o左頭兩集
感覺似超星神多過戰隊:(

今年如無意外應該唔會入呢 set 食玩
除非遲啲可是一次過買晒全套:DD
cchong420 發表於 2-3-2017 09:56 PM
睇o左頭兩集
感覺似超星神多過戰隊

暫時都OK, 除左紅成日大叫LUCKY好Q煩外
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1
宇宙戰隊食玩 PART 1...
:64:
今日見到宇宙戰隊食玩都無意慾買:67:
in's 見到有一間有第二彈 220{:1_203:}
入手了..
依家幾多點有18零和16發兩種...蟻就17零..
福同精今日未見...
hompage 發表於 14-3-2017 10:32 PM
入手了..
依家幾多點有18零和16發兩種...蟻就17零..
福同精今日未見...

知唔知第2彈0蝕幾時有?
想單買3款
冇呢個人 發表於 30-3-2017 12:13 AM
知唔知第2彈0蝕幾時有?
想單買3款

只見出了第1彈...

今日行救世軍SHOP,竟然見到三盒戰隊食玩..
兩盒轟轟,一盒獸拳,全是日版添...
轟轟一盒是主車紅車,一盒是轟轟消防車3號..即手...獸拳是大象武裝..各盒除了轟轟紅戰士車多5雞..各廿雞..其實轟轟消防隻手真的唔想買,真係少伴到死..不過見有就買埋..大象武裝其實都已有兩套..
三盒有些開了盒開了袋,不過都齊件..
雞旺三樓執0個時都買多,一,兩套2同3...
之前都買過D平HG,高達野..間中行下有時有寶執..{:1_203:}
如有人對大象武裝有興趣就......{:1_197:}

不過兩盒轟轟背後有張這LABEL,是什麼呢..日本買的放出來陳例0個盒?{:1_375:}

1-9號機全10種又出多次
寧蝕有第2彈了,散入了3款
看了鳳凰的造型, 宇宙食玩可能放棄:44:
有冇CHING知邊度會有動物戰隊魂限食玩現貨或者有冇CHING可以割愛賣比我丫??唔該晒
必殺小子 發表於 30-4-2017 07:48 AM
有冇CHING知邊度會有動物戰隊魂限食玩現貨或者有冇CHING可以割愛賣比我丫??唔該晒 ...

一大盒9隻連武器那套?