Toysdaily 玩具日報

查看: 13704|回復: 51

啱啱真係把幾火!!!

話說係yahoo bid 緊配件.
我就bid 開史泰龍嘅背心同 t shirt.
點知有條友臨尾1粒鐘黎玩嘢!
同我10蚊10蚊咁bid黎bid去!!
最後我嬲嬲地咁直接買啦...
點知買到t shirt 買唔到背心..
個嘢真係xyz 火都黎!!

請問邊度仲有得買史泰龍背心散件> <??
有時遇著呢D都真係把幾火架...不過既然心目中有個價,又唔想俾人過,最好就睇到實一實...好多野可以發生響臨尾幾分鐘架師兄...!!
有時遇著呢D都真係把幾火架...不過既然心目中有個價,又唔想俾人過,最好就睇到實一實...好多野可以發生響臨 ...
DreamWorks 發表於 24-2-2012 11:47 PM

我唔知價.
    但頭先我覺得係鬥緊氣...
    輸&#22021;係面子:31:
C兄~分分鐘鐘係個賣家裝你彈弓!
有時Bid野最憎D seller自己頂自己,做到個價勁高...
有時遇著呢D都真係把幾火架...不過既然心目中有個價,又唔想俾人過,最好就睇到實一實...好多野可以發生響臨 ...
DreamWorks 發表於 24-2-2012 11:47 PM

通常D大大都是在最後先至發力的呢~:p
下?
師兄
上網bid野不嬲都係咁架啦
你想要時人地都可以想要架
咁都要開post嘈?
有時Bid野最憎D seller自己頂自己,做到個價勁高...
044044a06 發表於 24-2-2012 11:52 PM

Ching講得岩,某d賣家會自己托高個價
044044a06 發表於 24-2-2012 11:52 PM

特別要注意評分高的賣家
果班先最古惑
我都係呻下&#21867;...
最無奈係我想禁即買既時候,比人搶先一步禁左
特別要注意評分高的賣家
果班先最古惑
GTO 發表於 25-2-2012 12:08 AM

由其係bid散件果陣,你咁岩bid果幾樣而又咁岩有同1個id狙擊你果幾樣野果d先鬼!
我通常會比佢win,就算bid得1-2件都無所謂!
Ching講得岩,某d賣家會自己托高個價
12barney-rose 發表於 25-2-2012 12:05 AM

ha~我試過買同賣都遇過同一個人,唔同a/c...
我仲要係平賣貴買!!!
我都係呻下&#21867;...
最無奈係我想禁即買既時候,比人搶先一步禁左
af1616af 發表於 25-2-2012 12:09 AM

在下剛剛先bid完幾件心頭好,
網上好多賣家托bid呢....托個價天到吟高...
以為無人知人....不過重有老襯上擋~:78:.
回復 10# 044044a06

我就係比人狙擊...
    請問係街邊度執散件最多最齊?
回復 9# af1616af

上網BID野係咁&#13774;啦。
就算真係有無良賣家玩分身&#22175;啷價你都吹唔脹&#13774;喎!
睇開&#21874;啦。
下?
師兄
上網bid野不嬲都係咁架啦
你想要時人地都可以想要架
咁都要開post嘈?
GTO 發表於 25-2-2012 12:05 AM

絕對同意,我上網Bid&#22050;不嬲都係臨尾先出手,唔通我又係賣家自己友托價﹖
真係想要咪臨尾落高&#21874;個價,唔好十蚊十蚊咁孤寒囉﹗