Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主:

[吹水專區] 新既rider總是越望越順眼

Sorry... I still have no interested in Den-O, Decade and this sucking Fourze...

Why Toei can ...
Douglas.M.Saint 發表於 23/2/2012 17:24

I have lost interest after 555...................feel disgusting since OOO, now Fourze, stopped watching.
愈出愈不知所謂~~~
對我來講從來無呢回事...
醜如電王我一開始都同意佢醜 , 但我鍾意喎
今時今日都係一樣

kiva 好多人話型 ...
玩具 發表於 24-2-2012 01:36 AM

你憑咩覺得人哋一定係"D人話型就要跟住和應 "都幾好睇""先?
各人有各人嘅思維模式,唔一定個個都好似你咁唔會改意見
你唔俾人哋係因爲睇套嘢睇得多,慢慢睇順咗眼嘅?
憑咩話人係"跟住和應"同冇主見?
你憑咩覺得人哋一定係"D人話型就要跟住和應 "都幾好睇""先?
各人有各人嘅思維模式,唔 ...
Devil_Fudou 發表於 26-2-2012 11:05 AM

我無指到明係邊個喎 , GENERALLY SPEAKING je~

正如你所講各人有各人思維模式
我覺得 "唔應該跟風跟風太無主見" 是我的思維模式
下略了
畫公仔畫出腸了
我無指到明係邊個喎 , GENERALLY SPEAKING je~

正如你所講各人有各人思維模式
我覺得 "唔應該跟風跟風 ...
玩具 發表於 26-2-2012 02:41 AM

我亦都冇指到明話你話邊個喎,GENERALLY SPEAKING AS WELL~~
亞馬信當年一樣係比人話樣衰.仲要得26集..肯定係當年最不受歡迎rider之一.但過左咁多年..一樣係經典..
對我來講從來無呢回事...
醜如電王我一開始都同意佢醜 , 但我鍾意喎
今時今日都係一樣

kiva 好多人話型 ...
玩具 發表於 24-2-2012 02:36 PM

你講既野真係好好笑:66::66::66:
得啖笑:66::66::66: