Toysdaily 玩具日報

查看: 5659|回復: 21

[吹水專區] 新既rider總是越望越順眼

近年黎既rider 由電王至到e加果隻太空人    每次見到e d新面孔我都會爆粗  覺得極度肉酸......

但只要過左一段時間  我就會覺得好順眼  仲好型....點解會咁:80:

唔通係design太過前衛  所以我要過一段時間先感受到佢既魅力?
應同喎,我諗我除左古咖同亞極多冇鬧之外,龍騎之後出一隻鬧一隻
但睇到十幾集又鍾意睇.........真係好無耐
Decade開頭都鬧左好耐,到神主牌又鬧..........結果咪又OK過關
隻科屎......可能我鍾意天地相龍啦,我就冇咩問題囉
下一隻Rider......到時又鬧完然後又鍾意佢
因為迫於無奈,無得選擇。:38:
me3...但日本人就呢樣好..一開始就接受了..
應同喎,我諗我除左古咖同亞極多冇鬧之外,龍騎之後出一隻鬧一隻
但睇到十幾集又鍾意睇.........真係好無耐 ...
stanley9 發表於 23-2-2012 08:53 AM

Kabuto 應該都冇得鬧~~
響鬼當年唔係俾人鬧醜樣,係鬧唔似拉打~~~

又,外型同故事配襯都好重要,
Fourze擺明玩搞笑,佢個look 極襯校園 feel,
如果造型似 Agito、響鬼咁,會唔好睇。

有D就越睇越順眼,成為經典o既,例如555。

不過sorry,講外型,Decade、劍,我到依家都唔鍾意,有隻超人G 我直頭頂唔順~~~~

其實昭和年代,都有D拉打幾醜樣。我細個睇公仔書,最唔鍾意超人X!:x
頭像被屏蔽
嘔嘔下就慣.......:72:
回復 7# O_biscuit

呢句中晒POINT:44:
不過我到而家都未接受到FORZE, 可能未睇套野, 睇左可能又受.....
剛剛睇完ooo....心大心細開唔開forze 黎睇....
最少我見到電王仲係爆粗的
我覺係可能比較年長既朋友對舊拉打既形象太過根深所以接受唔到唔係舊個種款既設計~
我自已就無乜所謂~
因為外觀設計真係要配合個故仔~
Sorry... I still have no interested in Den-O, Decade and this sucking Fourze... :53:

Why Toei can pass these sucking designs??????? :70:
其他都可以認同,但精子超人真係接受唔到...

電王,DCD,OOO,FOURZE都係未能接受:68:
每次插完新設計之後  我都不敢幻想自己日後鍾意新設計既樣子
對我來講從來無呢回事...
醜如電王我一開始都同意佢醜 , 但我鍾意喎
今時今日都係一樣

kiva 好多人話型 ? sorry 樣衰到甩碌
小學雞 level 設計

有返點個人主見
唔係 D 人話型就要跟住和應 "都幾好睇" o既