Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT TTM17 及 EB RM-X 兩款李小龍Body 評測

如題, 兩廠的李小龍Body 簡報...
左邊TTM17, 右邊RM-X

兩款BODY都係無頭鬼....
HT的附件, 只有一對後備 ...
MAX 發表於 22-2-2012 06:05 PM

Max大呢個咁詳細嘅報告真係令小弟獲益良多, 亦都可以喺無Body喺手嘅情況下了解不同廠不同的設計及心思
:71: :$ :71:
P E R F E C T    R E P O R T !!! :71::71::71:
個報告真係既中肯, 又詳細..:71::71::71:
不過我睇完都決定唔到買邊個波地好....
(我想入一隻小龍呀,初步睇似乎會揀 TTM17,
但係頭雕邊度有似樣D嘅呢, 各位師兄比下意見...)

萬分感激... :64:
如題, 兩廠的李小龍Body 簡報...
左邊TTM17, 右邊RM-X

兩款BODY都係無頭鬼....
HT的附件, 只有一對後備 ...
MAX 發表於 22-2-2012 06:05 PM

Max大大分析夠仔細!我最近先入eb呢隻發覺不太差,body又幾好玩,如髮型眼眶做好啲
及有石堅級落色,可算完好小龍~
師兄, 從心底裏向你致敬!:71:
:71:謝版大大,, 好詳細介紹 ~ 對EB & HT 小龍body 認識不小...
謝謝大大分享:71:
最鐘意睇呢類對比報告:71:
thank you for sharing! :71:
Thank you so much for your great sharing Max bro:)~~~
Thank you so much for your great sharing Max bro:)~~~
兩百蚊的body也作如此深入報度, 認真扺讚. 讀畢更清楚自己有否被搵笨. :71:
多謝MAX大大超詳細比較:71:
很清楚的報告, 不說也不知道HT的左右腳是交換了的...
樓主做了很多功課...
相也很好~^^
極詳細評測:71::71:
真正12吋達人,學到不少呢!:35: