Toysdaily 玩具日報

樓主: charice1219

[個人收藏] 獵鷹之眼、挽弓滅奸 ── HAWKEYE!!

回復 15# charice1219

好似賣左咸鴨蛋
回復  kiwi

BULLEYES俾人革職!?
charice1219 發表於 21-2-2012 06:26 AM

俾入咗魔嘅Daredevil殺咗

回復 17# Devil_Fudou

DAREDEVIL終於殺左BULLSEYE啦:50::50::50:
好想ML出呢個版既DAREDEVIL!!!!
以我既半桶水知識仲以為去左THUNDERBOLT...
所以美玩/漫交流區真係一個好地方...
回復  Devil_Fudou

DAREDEVIL終於殺左BULLSEYE啦
charice1219 發表於 21-2-2012 10:59 AM

我諗應該冇機會,因爲呢個look只係該event嘅限定,個event都完咗一段時間
而Hasbro早兩三年前先出過隻Daredevil,所以相信有排都唔會再出DD
以我既半桶水知識仲以為去左THUNDERBOLT...
所以美玩/漫交流區真係一個好地方...
kiwi 發表於 21-2-2012 11:04 AM

Bullseye之前的確係去咗Thunderbolts
之後Norman Osborn上咗位就帶埋佢去做Dark Avengers
到Osborn同Dark Avengers喺"Siege"被打敗後
Bullseye同Osborn一樣被收監,但運送途中俾Bullseye走甩咗
佢返返Hell's Kitchen,即係Daredevil地頭,俾入咗魔嘅Daredevil殺咗
看起來真不錯~~過去的marvel legends配件太實惠了!很有誠意!不像孩之寶摳門的要命!
回復  Devil_Fudou

DAREDEVIL終於殺左BULLSEYE啦
charice1219 發表於 21-2-2012 11:59 PM

但係 bullseye 陰魂不散 , 死後都要攪人 !!
看起來真不錯~~過去的marvel legends配件太實惠了!很有誠意!不像孩之寶摳門的要命!
kingraider 發表於 21-2-2012 07:59 PM

孩之寶也是學Toybiz的~~ 例如Psylocke(心劍),Toybiz竟然連一把劍也沒有給她!
心劍竟然沒劍!!看來Toybiz比孩之寶更摳門呢!!:70:
回復 22# kingraider

孩之寶愈出愈好:71::71:
不過我都希望跟多d配件!
回復 23# 人物

變左冤魂:50::50::50:??
回復  人物

變左冤魂??
charice1219 發表於 23-2-2012 12:07 AM

哈哈 , 類似~
What a detail and great report must support! :71:
孩之寶也是學Toybiz的~~ 例如Psylocke(心劍),Toybiz竟然連一把劍也沒有給她!
心劍竟然沒劍!!看來 ...
Devil_Fudou 發表於 22-2-2012 10:58 AM

廠家總要給大家留點遺憾,好方便他們再出重涂款的~~可問題是一款人偶一旦不是很受歡迎,完美版的就從此沒有了下文~~相對冷門的人物尤其如此。
回復  kingraider

孩之寶愈出愈好
不過我都希望跟多d配件!
charice1219 發表於 23-2-2012 12:06 AM

目前看來是夠嗆,2012新ML系列側重于贈送組合人物的各個軀幹,其它配件極其有限;
MU系列更不用說了,最開始的人物卡和人物檔案沒有了、2012年出廠的連人物底座也沒了、配件更是少的可憐,很多角色就是一個乾巴巴的小人+一個小配件(甚至乾脆沒有配件),相信很多玩家僅僅是因為對MARVEL題材的喜愛才堅持下去的~~再這麼搞下去生產成本是節省了,玩家熱情的損失也不可彌補了~~