Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] MY GFFMC,MY Memory 你有冇呢種心情?

:71:~勁.
不過好似迫左d 咁
why didnt see gp03????
neo_01 發表於 21-2-2012 08:56 AM

GP03唔系GFFMC系列的 不过照片入面都有影到支炮管~哈哈
~勁.
不過好似迫左d 咁
mf_c2000 發表於 21-2-2012 09:38 AM

系好逼 冇办法房间太细:31:
乜TD精神唔係"人人毒我, 我毒人人"咩??? :^
終於將GFFMC 1001~1009以及大部份嘅限定收入完畢 捻翻起剛剛收集呢個系列個時真系覺得有D瘋狂 事關&# ...
棋仔 發表於 20-2-2012 11:20 PM

十分同意樓主說法, 買玩具的不是幼稚更不是宅男~:71:
回復 14# Douglas.M.Saint

隊長, 這個是??!!!!:45:

還未毒到我:58:
回復  Douglas.M.Saint

隊長, 這個是??!!!!

還未毒到我
Usteakum 發表於 21-2-2012 10:45 AM

至今还未入手 价格较贵货也较少!!
Because of you last paragraph!  Add marks!!

And wanna add poison to you...
Douglas.M.Saint 發表於 21-2-2012 09:16 AM

其实甘多只78 最好做工我觉得都系出厂色 其次就系G3
GFFMC 同 GFF 真係好正, 不過 MB 00 更超班!
弓起...弓起....:77:
GFFMC系列的確唔錯~~除左呢個~~~我亦鍾情Metal Build系列 :handshake:
"人都應該有自己執著嘅美好 而呢d美好 冇必要得到全部人認同 希望各位同好繼續發揚TD精神...... "
對於大大的心情,很有感觸·····我也是這麼認為的!
玩玩具最緊要系自己玩得開心,這樣就夠了。:71:
每个人都有趴系地上到企起身嘅过程!
棋仔 發表於 21-2-2012 07:57 AM

收入有左啦,但没自己嘅屋企(即寄人篱下)所以都仲系。。。。。受制于人:ice:
收入有左啦,但没自己嘅屋企(即寄人篱下)所以都仲系。。。。。受制于人
VEDA 發表於 21-2-2012 02:23 PM

呢位兄弟要继续努力!就算冇地方摆玩得开心一样甘正
GFFMC系列的確唔錯~~除左呢個~~~我亦鍾情Metal Build系列
黑色三連敗 發表於 21-2-2012 01:39 PM

冇错 我加下都致力于metal build 目前3款都入手齐晒