Toysdaily 玩具日報

[動漫資訊] 賀~The Avengers Earth's Mightiest Heroes Season 2 四月首播

其實一直想問 avengers我記得好似唔係政府組織 captain america係shield局長 要向總統報告下好正常 但點解漫畫iron man會一齊同高官開會呢?希望有大大指教一下:?
講開又講,我唔收徒弟的
Devil_Fudou 發表於 20-2-2012 06:12 PM

我知!
Anyway! Thx!
正呀~~~ 真係超級期待!!

估唔到Ms.Marvel會著classic costume,但係又長髮
整到同Dark Ms.Marvel(Moo ...
Devil_Fudou 發表於 20-2-2012 04:03 PM

既然NICK都是616和ULTIMATE造型混用了,這樣弄KREE和SKRULL也不奇怪吧?

ULTIMATE RONAN的設定和616也相差太多了吧。。。
風行網有中文的!
其實呢套卡通有無中文字幕DVD賣?
買返套旁吓身都好!
很期待 一定睇 very good
好似好正咁 即刻追返season one 先!!!!
既然NICK都是616和ULTIMATE造型混用了,這樣弄KREE和SKRULL也不奇怪吧?

ULTIMATE RONAN的設定和616 ...
gsd748 發表於 20-2-2012 07:15 AM

我能理解Fury造型混用,相信因爲是電影效應
但Captain Marvel和Kree跟本就沒需要用Ultmate設定吧?
返正像Ronan和Phyla-Vell這些角色都用不了Ultmate設定
post多條link比大家download,有中文字幕

http://115.com/folder/fc0wcgi2
其實一直想問 avengers我記得好似唔係政府組織 captain america係shield局長 要向總統報告下好正常 但點解漫 ...
hang 發表於 20-2-2012 05:34 AM

幾時嘅漫畫?
借問聲,有冇相關玩具呢?
借問聲,有冇相關玩具呢?
無明: 發表於 20-2-2012 04:29 PM

暫時未有,但係會有漫畫,而且係同卡通連動

另外,一樣係四月首播嘅另一套卡通Ultimate Spider-Man,一樣會有漫畫

而兩套作品係同一個世界觀,有d角色會喺兩套作品都會出現,例如Nick Fury同Tony Stark
而且兩套卡通係接住播放嘅,所以我覺得唔排除日後會有crossover event

漫畫封面:

回復 25# Devil_Fudou

最近嘅AVX#1 preview
The Avengers Earth's Mightiest Heroes Season 2 Trailer 2012

The Avengers: Earth's Mightie ...
人物 發表於 20-2-2012 03:20 PM

http://www.youtube.com/user/Avengersepisodes/videos
点解反轉左????
回復  Devil_Fudou

最近嘅AVX#1 preview
hang 發表於 20-2-2012 05:45 PM

其實冇咩特別,Tony話晒都係前S.H.I.E.L.D.局長
而且Steve同Tony經歷咗咁多,就算而家Steve先係局長,佢都視Tony同佢係平起平坐嘅伙伴
所以發生緊咁大件事,兩個一齊去通知總統同其他高官都冇咩特別啫
同Avengers係唔係政府組織冇咩關係