Toysdaily 玩具日報

查看: 10708|回復: 19

[個人收藏] 天才劍客 —— 佐佐木 小次郎。

期待已久由KAI STUDIO製作的“ 佐佐木小次郎 ”終于到手了~~!!
自從去年收下了 “宮本武藏” 后就一直希望KAI STUDIO也能將武藏
的宿敵小次郎也製作出來,沒想到過了一陣子KAI STUDIO 也宣佈會推出
“ 佐佐木小次郎 ”~!!看了這好消息后就立刻預定了一組~!!然後就用
最興奮的心情期待它的到來~!

前兩天終于也收到了~自己用無比興奮的心情來開盒,
當然看到實物的那一刻真的是感動至極點!!真的太棒了~!!
個人認爲KAI STUDIO這次製作的“ 佐佐木小次郎 ”
素質明顯的比之前宮本武藏又提升了!無論在頭雕,配件,上色
各方面都有著非常高水準的表現!!贊x1000

宮本武藏:“我等你很久了!!小次郎。”

小次郎頭雕。

另一款笑臉頭雕,

天才劍客, 佐佐木小次郎。

天真無邪的 小次郎。

簡單的分享,希望有時間拍下宮本武藏 決戰 佐佐木小次郎的照片在
和大家分享。

多謝收看~~!:64:
邊度有呀,頭雕正到無朋友!
非常正!!!水準很高!! 非常接近井上原著的小次郎!!!
我也很想收武藏和小次郎!!!:71:
:shiny::shiny::shiny: .......   !!!
入得好!:71:

好鐘意個笑面頭雕:

感謝分享,大開眼界。:64:
但宮本武藏完全見唔到邊度有得賣....
師兄,想問吓大約咩價~Thx!!!!
上次唔入流,但呢次真係出得好正,想見實物,而家咩價位,?
唔只個頭
套衫都好得喎
how much???????????????????
價格最好用email 直接問 KAI 老師

google search KAI STUDIO, KAI STUDIO 有email.

記得上次買了兩款武藏頭雕, 係一定要用paypal 比錢的,
佢開訂時我問過,好貴
800幾us一隻:unhappy:,但真係好正
:50:呆雞了......
非一般人玩得起.
多謝大大嘅分享
佢開訂時我問過,好貴
800幾us一隻,但真係好正
月心 發表於 19-2-2012 09:11 AM

啊~800 USD?!! 應該係你搞錯了吧?如果係甘嘅價錢我絕對都買唔起。。。

其實以呢類手作人型嚟講,KAI STUDIO收嘅價錢算非常合理且物超所值,
所以我個人認爲不能以一般大貨价嚟比較的。。尤其遇到一D喜歡又
冷門的角色時自己往往都會失去理智及自製力,不過收到實物時的興奮及滿足感絕對一般大貨不能俾到的。
所以就喜歡手作人型帶俾我的呢仲感覺。:)
回復 14# katcatt

記錯唔好意思  USD:500 才對MS shipping$18:(