Toysdaily 玩具日報

查看: 4340|回復: 12

[詢問] 山口佛像〔多聞天〕

想問問各位師兄們,知唔知邊度仲有山口佛像(多聞天)?
謝謝
Y拍前兩日有,7魚:ice:
7魚... 我去外國訂再運返嚟都唔嗮咁貴啦, 都黐線嘅。。。。 :67: :67:
我係樂天睇日本果邊都缺貨,都抄到7000幾yen ﹣﹣
買唔到都係只買隻阿修羅算∼∼
我諗都係疊埋心水等再版啦.
之前都有人講過,山口式不愁佢唔再出啦.

等吧...
我也想有再版...

希望人人有玩具玩:$
山口式7魚真係比人劏魚,之前eva 量產型(翼)$(( 到依家@xx
隔左咁多年都番出,仲有埋枝槍:66:
我都想佢再版吖....果時係mk見到有又冇買到,,之後再去想買已經冇咗....:63:
五月會再版!期待
山口式over 6 fish? crazy
香港代理無返呀嘛!不過賊船個價真係誇張囉!食水深到呢...
山口好賣又唔係限定應該都會再版
好似胡迪咁都再版左幾次

我本身也欠[北方 多聞天],所以我在旺角[X旺]地庫某店亦只訂了其餘四款囉!!!

直至上星期老板通知我[ 西方廣目天]己經到貨叫我去取,昨天下午到達嘅時候;己經看見店外己經貼出再版預訂通告,整套5隻[可動佛像系列]會於五月會全部再次生產!而且只係要比33隻青蟹絕對係抵食靚價囉!!!所以上次買唔到的會員,今次真係要盡快落訂千祈咪走鷄嘞!!!........................................................

嘻嘻嘻!!!所以我自己都即刻訂返隻[北方 多聞天]補飛囉~~~

竹谷隆之山口式可動 佛像系列--------------