Toysdaily 玩具日報

樓主: charice1219

[個人收藏] 懲罰逃脫法律制裁的罪惡- THE PUNISHER!!

回復 12# Devil_Fudou

咁正!!!
唉 我起步得太遲.... 如果唔係實開心好多T^T
回復 14# SARU

咁好 妳個隻令仔過我個隻好多播XDDD

唔知各位師兄知唔知邊度有d 岩6吋figure既武器賣-3-??
回復  Devil_Fudou

wave3個隻 睇到圖應該會用nick fury件好難郁既褸
真係興趣大減....
呢隻有得除褸開心好多XDD
hasbro宜家個價.......真係...... .
charice1219 發表於 17-2-2012 05:35 AM

hasbro宜家個價.......真係......抵玩!!我宜家就搵唔到其他廠嘅figure可以用呢個價就買到囉~~
回復 18# Devil_Fudou

哈哈 可能我都係岩岩開始玩...
不過宜家個價 對於學生哥黎講...
真係只可以入喜歡既一兩隻:56::56::56:
回復  Devil_Fudou

哈哈 可能我都係岩岩開始玩...
不過宜家個價 對於學生哥黎講...
真係只可以入喜歡 ...
charice1219 發表於 17-2-2012 12:28 PM

咁咪玩唔到日玩?:time:
回復 20# Devil_Fudou

可能只係我太窮:71::71:
好介紹喎~~ 睇見你隻punisher攪到我心郁郁, 個惡樣真係入型入格, 又想嫖返隻返來過下手癮
:71:正., E個好嘢0黎~
我都有.
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-143008-1-1.html
回復 1# charice1219

收藏攝影 加上 人物介紹
令一些初心者可以掌握到人物角式
很好的分享
小小鼓勵
期待大大 往後的分享
:handshake:
回復 22# snake888

哈哈 入啦入啦:75::75::75:
因為呢隻唔貴得去邊:34::34:
回復 23# whitedevil

正呀! 師兄有basement!!!

仲好多槍!!!! 我都想搵多d槍 唔知邊度會有 :56::56:

讚好張櫈!!!:71::71:
回復 24# 白狼

感激感激:64::64:
套戲其實ok,可惜改左個低能中文名
回復 28# fourson

可能我無咩留意中文名:35::35:

第二集換左主角 同太血腥... 睇到一半未睇完:69::69:
回復 29# charice1219

第二集真係暴力好多,