Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Herpa500的玩具櫃

終於執完所有玩具lu

Re-ment Collection
Herpa500 發表於 3-3-2012 10:27 PM

HERPA 兄 睇完這張相,真係覺得好像身在玩具店,你屋企連梳化都無是否樓上鋪??(講笑)
如果我老婆比我O甘整排櫃就好了,O甘就可以放EX 合金,GUNDAM模型,HO 車仔,SF3D,SF的戰艦..........
現在只可SHOW FIGURE
梳化是在另一邊廳(擺超合金電視架個邊, 如果無梳化, 我老婆killed me already....kekeke:he:
Tokyo. Sky tree 係等插水的玩具!上次東京鐵塔都係咁!
回復 1# Herpa500

你的裝修完全反映到你係為玩具而生存...:50:
好大間屋.......似展覽廳.....好正:73:
:43: 在加一些相先

Tokyo tower....cool
頭像被屏蔽

RE: 我新屋的玩具櫃(P.4 - 已加新相)

正呀 SKY TREE 係咩出品 模型嗎
如果可以我會兩邊都係櫃上天花板 仿效斗斗乘
river 發表於 25-3-2012 05:02 PM

:67: 這是Bandai出品, 1/700 scale 模型, 90.5CM高
嘩~~~強,小弟實在五體投地!
大場景呀, 支持下先!
:78: New Photo:-
樓主你好. 小弟有個問題.. 玩具的合有存放嗎
因為玩具的體積好多時是合的1/4.....
另外樓主的陳設有否想過將一些合金放在情景組內,
每月或季轉一次令合金們可以發揮一下他的熱血
希樓主多一點update 收藏及照片
樓主你好. 小弟有個問題.. 玩具的合有存放嗎
因為玩具的體積好多時是合的1/4.....
另外樓主的陳設有否想過 ...
waihow 發表於 9-4-2012 09:43 AM

:43:  我有存放玩具的盒.
小弟暫時沒有把合金放在情景上, 但我會post多D相
Daddy,想問下呢個房BB係咪入得黎架?因為我見到有隻RODY!:handshake: