Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Herpa500的玩具櫃

中層架唔好用木,D光去唔到下面,改用玻璃啦
柏迪 發表於 17-2-2012 03:20 PM

其實如果放玩具多d光一樣去唔到底...個人意見要係各層裝LED或在側面板做反射/透射(背板照明則有可能使展品顯得較暗)....:67:
個機場實在太強喇~~~!!!!
Herpa500兄,收不收到我的PM?:43:
Herpa500兄,收不收到我的PM?
戀愛小王子 發表於 28-2-2012 10:36 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
goto=findpost&pid=6001063&ptid=177545][/url]

:35: 已經收到大大的pm
Hepra 兄,個街景真係好正呀,我都想整返一個,不過我玩 HO SIZE 要好大地方,另外已經無人去出新野了:80: :80:
這是舊屋時的情景
回復 35# xoxokin
:handshake:Wah!!!D消防車同D消防隊好正.
其實我都有玩 HO Scale (特別係 Faller & Vollmer): 我有個 HO情景, 但因正在安裝Faller Car System路面, 要重新整理過, 等我完成後, 我會post D 相
你D HO 係唔係在油麻地火車模型店買

回復  xoxokin
Wah!!!D消防車同D消防隊好正.
其實我都有玩 HO Scale (特別係 Faller & Vollme ...
Herpa500 發表於 29-2-2012 01:50 PM

Hepra 兄 等待你的HO 情景, 另外D 車仔是在SSP的3和 及 JORDAN 的興記買的.
(不過興記好像搬遷了唔知道去了WHERE).
Hepra 兄 等待你的HO 情景, 另外D 車仔是在SSP的3和 及 JORDAN 的興記買的.
(不過興記好像搬遷了唔知道去 ...
xoxokin 發表於 29-2-2012 02:11 PM

係啦興記以前我都有去買佢D Herpa & Wiking車仔, 現在興記唔知去咗邊, HO車仔在香港好似入手有D困難...ai..:$
超大, 好似博物館

我新屋的玩具櫃(P.3- 已加新相)

終於執完所有玩具lu

Re-ment Collection

弓起晒..看久了有放鬆溫暖既感覺..好治癒系既收藏..
再貼一張今日進度相
已經收到大大的pm
Herpa500 發表於 29-2-2012 12:24 AM

謝大大:71:
如有興趣的話,email聯絡我:35:

日本朋友幫我從東京帶回來的1�700 Tokyo Sky Tree: 全高90.5 cm:) (有一個1/700嘅RX-78高達送, 不過係無顏色)
成米高 :Q
當坐地燈