Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Toybiz Marvel Legends series 3 Wolverine

呢隻我無收...我有6代同12代果隻...家下想收紅巨人裝果隻...
Johnnie.Ridden 發表於 16-2-2012 03:32 AM

Red hulk wolverine.....天價天價已:(
好耐好耐以前淘過呢隻散貨就係覺得佢外形幾原汁原味
SARU 發表於 16-2-2012 10:24 AM

哈西姆ching隻極品狼,係米傳說中red hulk個隻呢?
回復 1# snake888

回應一下∼
狼人原名 James Howlett
logan係佢失憶後改既名∼(好似係)
個人覺得出得最好既GR係 ML 最初初個隻,(好似係同THOR,磁力王一SET)
JOHNNY BLAZE個隻...
雕功真係一流,可惜當時未有能力玩ML...
而家後追又貴到HIHI...

論上色就ML新出個隻最好,D光位都噴得好仔細

其實點解要成日討論TOYBIZ好定孩記好,都係風格唔同jie...

DEADPOOL TOYBIZ個隻炒到上天,個人覺得孩記個隻係出得最好。
TOBIZ既THOR好多人好BY佢個寫實風格同比例,我又反而鐘意ML出得似漫畫乾乾淨淨,
仲未計常有佳作既MARVEL SELECT。
佢隻juggernaut同D大隻佬都出得比兩間廠好。

如果下下都只係得“某間廠最好”
好似有D以篇慨全...

始終係玩隻figure唔係玩間廠!
用廠比無意思...

(利申:比較鐘意孩記既風格)
個人覺得出得最好既GR係 ML 最初初個隻,(好似係同THOR,磁力王一SET)
雕功真係一 ...
kiwi 發表於 16-2-2012 04:32 PM

說得非常好ching!令我對他們有點改觀:)

這隻是自改的嗎
Red Hulk那款好似沒有身上那些黑色的條紋
雕功真係一 ...
kiwi 發表於 16-2-2012 03:32 AM

最初果隻Ghost Rider係第2代Danny Ketch嚟,唔係Johnny Blaze
回復 19# kiwi

"始終係玩隻figure唔係玩間廠!"
:71:
回復 22# Devil_Fudou

請問點分呢~~~
虛心受教~~
求高手解答如6寸關節位鬆既處理方法
之前聽過用模型膠板
但塞極都塞唔入..............
回復 25# ken138

雪入雪櫃等一陣.. 出返來就硬晒啦:)

E...呢隻應該係特別版既6代狼WO
E...呢隻應該係特別版既6代狼WO
Johnnie.Ridden 發表於 17-2-2012 03:21 AM

係米自家上色o既 super secret 呀..!?
係米自家上色o既 super secret 呀..!?
snake888 發表於 16-2-2012 02:27 PM

如果我冇記錯,呢隻應該係Toybiz cancel咗嘅Wolverine嚟,但係大陸有loose廠貨出咗嚟
如果我冇記錯,呢隻應該係Toybiz cancel咗嘅Wolverine嚟,但係大陸有loose廠貨出& ...
Devil_Fudou 發表於 17-2-2012 06:09 AM

都有大大有過同一講法......經Devil兄再提可信程度又高左