Toysdaily 玩具日報

[詢問] HT 超黑仔事件...我終於攞返 Superman 條頸喇!

好奇怪玩人偶唔覺有黑幫,如果有黑幫買人偶,有什麼唔妥帶十九幾両友上去同佢傾,睇吓佢哋仲係咪咁串,靚仔認得你架等你收工,HT的員工係要搵啲惡人佢哋至識驚,但係在這個網上的大大全是斯文人同神級人
回復 46# DanDan

CHing你依個問題我都有諗過, d黑幫港片我就睇過好多, 所以好奇怪唔明點解班HT員工都仲可以咁串, 乜佢地唔驚比人教訓咩.
樓主,最後結果係點呀...????
多謝各大大的關心和幇忙。Doris 小姐話會幇我繼續問廠,可能剛放完假比較混亂。在此很感激Doris小姐的幇忙,希望最後有好消息話比大家知。
今次要讚 HT 嘅 customer service,尤其係 Doris 小姐,我終於攞返 Superman 條頸喇!
又一次證明雖然 HT 嘅 customer service 唔係完美嘅,但係我覺得已經十分好喇。 當然有進步空間,但係喺呢個層面我覺得已經好好,絕對唔係"人地"講得咁衰咁恐怖 ! 我覺得有唔好嘅地方我地可以指出嚟,但係唔好抺黑人地,實在呢間公司同佢地嘅員工都交足工課啦喇 ! 我要再多謝一聲喺呢件事上幫過我嘅 HT 員工及各位大大,唔該晒 !!!
咁咪好囉,又可以開心玩玩具喇~:71:
今次要讚 HT 嘅 customer service,尤其係 Doris 小姐,我終於攞返 Superman 條頸喇!
又一次證 ...
jripper 發表於 14-3-2012 11:50 PM

其實講咩都係假, 自己既經歷先係最重要:74:
樓主而家應該感受到其實HT都係一間"有服務"既公司, 並唔係網上某D比較偏激既師兄所講甘惡劣既:78:
但有時都要睇彩數