Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 機戰OG 1/144超巨大 大贊卡 完成品"40cm"高 多相

回復 14# 天元突破

唔係架,因為呢度唔講得價錢,
我成日見到的.係某店.
因為呢D大ITEM反而去到某個價就停左.
加上唔係合金係模型,無被炒起喎.
這個關公,真係冇得頂,一定要放在神檯頂層供奉!!!:*

(你爸回了大陸,你可以一人在家瘋狂玩樂了!!!:66:)
回復 17# gazza1211
:36:玩左個上午...:66:哈哈哈冇講錯呀"神檯頂層供奉"
好杀!!!!!!!!!!!!!
記得啱啱出晃既時候都覺得好正!:71:
夠大份, 不過其實都幾貴......:(

自己覺得啦......
條腰有點幼但係個膊頭又太大......
無計啦...
可能係因為要擺「斬友」pose所以條腰要扭得勁d......
膊頭又有發光功能所以大個咗少少......:42:

其實壽記既呢隻野都唔錯~
不過自己整過幾隻壽記既產品之後始終都係覺得笨大既模型比較好點...
:64:
真係好鬼大隻...夠哂氣勢:shiny:
何其巨大呀:Q:Q:Q:Q
回復 20# 豬潤
點都冇可能比的:31:.......:36:笨大有幾十萬年技術...............:44:已壽記出模型係十年內的事<<<<不知有冇記錯呢!!!!!!,如有請見諒啊!
回復 23# 天元突破

:42:咁你又講得&#21873;......
不過壽記隻1/100 古鐵我都好鍾意~!!!:71:
大大有冇龍卷,有埋隻馬就超型,不過亦都超大:34:
回復 24# 豬潤
:36:不過講開壽記已兩三年機戰OG模型一年得二隻或一隻新........係減產嗎?
真的是大到不是個個家都放得下
Just my sharing... The scale of "non-scale" kits better than this 1/144. :(

But your works is cool! :71:
雖無愛,但我也要說正!
如果有馬就更猛!
古蘭修有這麼就好了:$
回復 26# 天元突破

可能其實係出到無咩好出了......
一開始出好多原創機, 好似古鐵, 拜斯塔里, 超軍神......
雖然技術無咁好不過真係好吸引!

但係而家出出&#21523;都無咩好有人氣既機Lu......:42:
可能唔係佢想減產既...
不過又真係無咩好出......

又唔可以好似笨記咁得閒又Ver2, 得閒又咩咩咩版......:66: