Toysdaily 玩具日報

查看: 14264|回復: 35

[個人收藏] 機戰OG 1/144超巨大 大贊卡 完成品"40cm"高 多相

I can see the telephone number on the white card in the background... maybe you should cover them first?:36:
這盒完成品取回來已有兩年了....都冇開盒影個相...哈哈今日放假取出來把玩吓同影相啊!
這盒完成品取回來已有兩年了....都冇開盒影個相...哈哈今日放假取出來把玩吓同影相啊!
天元突破 發表於 14-2-2012 01:15 PM

完成品:@唔係壽屋出嘅pg級模型嗎:26:
回復 4# mpp025
是呀...壽屋出嘅pg級模型!
回復  mpp025
是呀...壽屋出嘅pg級模型!
天元突破 發表於 14-2-2012 02:36 PM

謝謝回復:64:見你這個上色也不錯呢:35:
回復 6# mpp025
前兩年一買這盒大贊卡....己找了砌模型師父制作....一等就幾個月....找數都要三張金牛.......冇計鬼叫自己對他有愛!
大到咁/........點放??????????
回復  mpp025
前兩年一買這盒大贊卡....己找了砌模型師父制作....一等就幾個月....找數都要三張金牛..... ...
天元突破 發表於 14-2-2012 02:53 PM

我覺得價錢也差不多了,這模型本身價錢已不非,真係要找過有番咁上下嘅師傅,模型油加人工3金真係唔少得,最重要係能做出自己心中理想的物品!:)
還有這模型出面都已很少有:help:
回復 9# mpp025
謝謝你....你 "講得冇錯"
回復 11# 天元突破

又唔係真係絕跡既,香港要買都仲買得到.
但當然係買少見少,
以佢超級既SIZE真係大部份人望而卻步...
回復 10# mpp025
    是嗎?我很久冇行玩具模型店了!
回復 12# leawong
可以這樣講......前兩年要買他都要兩張金牛有找..............已家買他有可能兩張金牛都唔得呢?..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
個人覺得比超合金魂的前卡看起來更霸氣