Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol. 96~~~天空翱翔的騎士~~~Sky Rider

期待師兄強帖!
Englishman 發表於 14-2-2012 10:30 AM
大家咁話~~~~等 bigjohn 兄:73:
Some大report真係毒力十足, 我都係睇你的report先走進SHF之路
haleyho 發表於 14-2-2012 11:22 AM
THX haleyho 兄支持~~~~:65:SHF 玩下算啦~~~~唔好隻隻追呀~~~:77:
櫻島一號
.
.
.......
玩具 發表於 14-2-2012 06:17 PM
唔好唔記得仲有隻舊2號呀
神宗一郎 發表於 14-2-2012 05:48 PM
點解愈數愈多GE~~~~~~~~:69:
回復  玩具

我都係想要櫻島一號&舊二號.....
雖然我係90後,但我都係鐘意佢地呢2隻色多D~
MACROSSPLUS7F0 發表於 14-2-2012 10:22 PM

YEAH~ 我都係喜歡原本一號二號 + 櫻島的 COLOUR 多 D 呀~
十卜some 大,
呢隻真係無乜特別印象, 始終V3對我來講係拉打既表表者, 其他昭和拉打都係麻麻地深刻....
virtualman 發表於 14-2-2012 09:19 PM
始終香港無做過~~~又無碟可以睇番~~~係無咩人氣架啦~~~:67: V3 用鐵面金剛個名再重播一次~~~當然有深刻印象啦~~~:73:
看來Some大連昭和拉打都冧住入齊..."SHF Rider"全齊套..
takeshi 發表於 14-2-2012 09:40 PM
應該可以齊拉打呱~~~其實應該係石森英雄出 SHF 我都會幫襯~~~:35:
其實sky rider d 絕招仲型,好多"撻"招,例如捉住怪物對腳,飛上天,
再倒頭樁插落地,上土豆搵下會有,幾型下
...
超級玩具迷 發表於 14-2-2012 09:50 PM
當年啲被人踢同掟GE怪獸都係海棉公仔~~~確係好肉酸~~~:68:不過亦係一種特攝片情懷~~~:73:
回復  玩具

我都係想要櫻島一號&舊二號.....
雖然我係90後,但我都係鐘意佢地呢2隻色多D~
MACROSSPLUS7F0 發表於 14-2-2012 10:22 PM
舊一號隻色都唔錯架~~~黑漆漆咁好有改造人間 feel~~~~:51:
YEAH~ 我都係喜歡原本一號二號 + 櫻島的 COLOUR 多 D 呀~
玩具 發表於 15-2-2012 12:41 AM
其實重有六色絲巾 shocker rider 同知名怪人幹部~~~~~~出埋真係唔得了~~~~:66:

在此多謝各支持 Sky Rider 的朋友~~~~:65:明天可能有帝拿出現~~~希望可以快啲同大家分享到啦~~~~:77:

笨大經常將輕易做到既事,反而會刻意退歩處理。今次頸巾真係好例子:53:
我尋日買左隻sky之後返去摸過下條頸巾, 上半係硬膠下半係軟膠...唔知有無特別問題要咁做呢
我尋日買左隻sky之後返去摸過下條頸巾, 上半係硬膠下半係軟膠...唔知有無特別問題要咁做呢
ricky0706 發表於 17-2-2012 05:26 PM
笨大經常將輕易做到既事,反而會刻意退歩處理。今次頸巾真係好例子
big9kan 發表於 17-2-2012 04:46 PM
真係唔知點解條領巾整到咁肉酸~~~夾硬分開兩條出件~~~真係吹漲~~~~:68: