Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fktuen

[個人收藏] 我是看 430穿梭機 長大的!! 【FMCS 01 - Kamen Rider Fourze Base States】(33 Pic)

你果然鍾情FMCS ...睇完原來外形真係吾差wo~~:)
其實呢隻除咗啲螺絲位無咁好睇外~~~個玩法設計比 SHF 安全好多~~~THX fktuen 兄分享~~~~~:)
滲線靚到...:71:師兄功力深厚。相亦靚, figure 姿勢擺度配合攝影角度見深思。

話時話 FMCS 呢個 series 由 Fourze 開始見到好大嘅進步, 最大改進莫過於一雙複眼採用透明件代替上色, 當堂成個 figure 醒晒, 而人偶比例亦恰到好處, 效果唔差得過 SHF 好多, 但價錢卻相對便宜不少。
比例造得好好,螺絲,關節無計啦
終於 update 返 D 相,不在叉包了~~~ :78:
:no:  點解又死圖㗎~~~~~~~~~~~~

@#%&(()*^^&%&&^*&^T(T&O*( FACEBOOK!!!!!)