Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 搬了,搬不了••• 小小分享

正,今年我亦十分期待lukeskywalker:shy:
一隻都無.......??!!
catcat 發表於 13-2-2012 10:22

勁呀:50:
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一隻都無.......??!!
catcat 發表於 13-2-2012 10:22 AM

已經掉晒啦... 因為實物同官圖都唔係100%一樣... 炒家末日... 應該等大貨出左OK先好買... 應該上鴉烏用超級VIP價買先啱... 唔知件貨派到幾多號... 想要張十四日保養單... 唔知應該買邊隻 figure 先好... 攞貨時職員成日黑面... 可靠消息話黎緊會出version 234567... 跟五個頭雕四個body仲要只賣10蚊... 加上件figure出得幾靚都無用... 會自行分解千祈唔好買嘛......:63:
已經掉晒啦... 因為實物同官圖都唔係100%一樣... 炒家末日... 應該等大貨出左OK先好買... 應該上鴉烏用 ...
$hiine 發表於 13-2-2012 01:24 PM

加多個"ironman點解唔識射真飛彈?",好嗎?
加多個"ironman點解唔識射真飛彈?",好嗎?
catcat 發表於 13-2-2012 01:27 PM

咪就係囉... 隻 figure 大嗱嗱成千幾銀架嘛... 絕對唔係 玩具... 應該係 藝術品 先啱... 小弟喺 藝術品日報討論區(藝術品 梗係喺 藝術品日報 討論既啦... 唔通喺玩具日報咩... ) 同果邊啲同好傾過... 都認為 d figure 既然賣得咁貴... 就應該除左要 同真人一樣 之外... 更加要有上天下地唯我獨尊永生不滅 既 耐久度 先至合乎標準... 一句講晒... 總之隻 figure 唔識 自己放屁 就唔啱啦...... :63:
咪就係囉... 隻 figure 大嗱嗱成千幾銀架嘛... 絕對唔係 玩具... 應該係 藝術品 先&#21873 ...
$hiine 發表於 13-2-2012 01:52 PM

好似係識發射實際過放屁少少喎。

不過多個玩法小弟都唔反對嘅。

BTW,$$對藝術品係有意見的話,人偶會啱您,個便對是否藝術品吹左好幾版。:71:
原來$大既境界係咁高:50:
咪就係囉... 隻 figure 大嗱嗱成千幾銀架嘛... 絕對唔係 玩具... 應該係 藝術品 先&#21873 ...

我又未見過有人會去地鐵站交收藝術品wor:(
我又未見過有人會去地鐵站交收藝術品wor
O暈 發表於 13-2-2012 02:29 PM

有!肯定有!

小弟見過有人係mk dhl交收宮澤里惠!
我都見過有人在DHL交收蒙蘿麗沙的油畫,不過是婚沙公司:^
mtr 交收一虎八奶圖:63:

嘩! "大時代"有<股票必勝法>
$ 大有<人偶必勝法>:63:
勁呀:66:
布魯士 發表於 13-2-2012 11:26 AM

確係勁............呀:66:
嘩! "大時代"有
$ 大有
Oldcat 發表於 13-2-2012 05:38 PM

唔關 小弟 事&#22083;... 小弟 都係跟其他大大學野喳... 嘩... 日日幾十版......

我真係學左好多&#22050;啊......:35: