Toysdaily 玩具日報

查看: 15608|回復: 50

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(3) ::超潔癖之DiY de PLUMe::

甘大呢隻你一定唔會鐘情的呢......我都係比個賣家引誘連nom一起買入先敗了它!!! 但好彩入左如果唔係就超後悔呢~~:$

真係胡知典解佢可以有齊那麼多珍品重要未開盒的......真係想叫佢自己開盒收少我20﹪啦.......:o

呢隻DiY真無一定一定一定要洗手~洗手~洗手~洗手~先好摸佢.....:(

我玩左一陣已發覺有些地方有污垢了....真係激死!! 以我玩玩具唔錫治玩的人都一定要投降呢.....:60:

所以將來的小聚會我真係攞胡到它出來同你們分享.....因他有潔癖的啊......望你原諒呢....:ice:

就係呢幾張nom痴住佢影左幾幅後我先知曲雞鳥.....nom所摸到佢的地方全都.........:unhappy:

白雪雪~~ 滑嘟嘟~~~
好特別的DIY~!!

"好彩入左如果唔係就超後悔呢"

3A 既野真係拎上手個feel 好唔同 會有"好彩入左" <-- this feel :DD
原來…因為咁而污染左 真係估你唔到:35:
Biodd 大大 我當然唔會要你拎佢出黎啦
不過其他de plume 就:shiny:
好彩BIODD大的收藏是有錢都買唔到 , 如果唔係就真係多得你唔少 (賣身都唔掂) ...............:56:
BiODD兄連DIY ver.都有...咁你應該有齊9隻plume吧...
幾時影張全家福俾我&#21707;睇下呢?:57:
好彩BIODD大的收藏是有錢都買唔到 , 如果唔係就真係多得你唔少 (賣身都唔掂) ...............
leo.fans123 發表於 12-2-2012 09:42 PM

:58: ...... everything has a price ........ :66:  

Can BIODD take some photos on the 1/6 Devil 666 Large Martin :77:
回復 2# Baka

Baka dada 絕對認同呢:68: 好似你讓比我果隻一樣:77:
回復 4# leo.fans123

leo大大我聽甘大講你有成幾百隻人偶呢我估價值都同我的差不多啊:he:
回復 5# NAVIgator

係啊我已收大全套呢!因我太喜愛單鼻型仔呢:love:
回復 6# RRAAYY

Ray da, 我搵下相先好似有影過的!
回復 3# 甘大滋

甘大禮叫到小弟多多都拿比禮分享呢:p
巧野 巧野 我真係好想睇全集架:D
好彩BIODD大的收藏是有錢都買唔到 , 如果唔係就真係多得你唔少 (賣身都唔掂) ...............
leo.fans123 發表於 12-2-2012 09:42 PM

其實我好想賣身… 不過茅人要 @_@
BiODD兄咁多隻入面最愛邊隻呢?
其實我覺得後期的關帝,黑白雙煞個mask多&#21655;塊布無咁正...
真係有d想幫我隻Barguest扯走佢,不過呢個係AW&#22021;design,塊布...一定有佢&#22021;存在意義&#22021;:58:
回復 14# NAVIgator
hehe 我可以代答 最愛一定係 blanc de plume