Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ワンフェス2012冬 (萌藝部) 第一頁已分類 (請補完)

突然Get到的,呢個稱呼真系正!
不過系咪真系咁多小和Fans....

睇來我想入的東西唔止之前果D ...
timguan 發表於 13-2-2012 04:53 PM

可能佢係為埋坑而埋坑呢....:(咁既話下次都會係.....:he:
東方O個4隻好期待有辦睇,不過睇下好了,絕望深淵黎的.......
至於隻肉.........
睇落又唔太差,平平地既可 ...
天威勇士 發表於 13-2-2012 02:43 AM

柏崎星奈係我既摯愛呀!:handshake:
咁我會中毒而死啦!
nis1111 發表於 13-2-2012 05:55 PM

咁只有升高你的眼角:66:
可能佢係為埋坑而埋坑呢....咁既話下次都會係.....
alan121 發表於 13-2-2012 05:56 PM

認真...
小和真系夾左系一個好尷尬的位置...

最估唔到,系咁都可以出到Figure...:66:
小黏啦......IM沒有出大黏的可能
alan121 發表於 13-2-2012 08:22 AM

小黏就岩曬啦:shiny:
小黏SET買齊都唔貴可以入齊 但係大黏就可能淨係入鍾意個D就算
所以出小黏真係正呀:$
柏崎星奈係我既摯愛呀!
nis1111 發表於 13-2-2012 05:58 PM

我都係,樣已經好靚,加埋個咁靚既蝴蝶髮飾真係殺死人,所以未上色o個隻馬尾星奈已經有晒心理準備扲荷包.......:70:
我都係,樣已經好靚,加埋個咁靚既蝴蝶髮飾真係殺死人,所以未上色o個隻馬尾星奈已經有晒心理準備扲荷包.... ...
天威勇士 發表於 13-2-2012 07:24 PM

睇動畫時,成日見到佢俾夜空蝦,已經由憐生愛。不過若帶咗佢返屋企,實俾我老婆殺死…:unhappy:
回復 262# nis1111
可以等GSC果隻,雖然無壽屋果隻咁SEXY(如果係跟黑影個造型出),但質素有保證,又唔使怕老婆鬧:DD
回復  nis1111
可以等GSC果隻,雖然無壽屋果隻咁SEXY(如果係跟黑影個造型出),但質素有保證,又唔使怕老 ...
kira-athern 發表於 13-2-2012 09:20 PM

老婆要斬要殺,我都無辦法!佢有一招叫「莫須有」…:?
頭像被屏蔽
睇動畫時,成日見到佢俾夜空蝦,已經由憐生愛。不過若帶咗佢返屋企,實俾我老婆殺死…:unhappy ...
nis1111 發表於 13-2-2012 09:11 PM

咁又係播,成日都蝦到走左去......
原來你係半現充.....某程度應該羨慕你,你某程度可能又會羨慕我,我單身,不過可以好自由咁去鍾意呢D野.......我絕對唔會為另一半而放棄呢個喜好,畢竟,我唔相信呢個世界有真愛,萬一我放晒呢D野出去,好快就分手,咁咪乃撻?:Q
到時就真係乜都冇,兩袖清風了:oh:
from百度黏土吧:
『Fate/stay night』より、「ねんどろいど セイバー ねんどろいどコンプリートファイル・エディション」! こちらは「ねんどろいどコンプリートファイル限定版」に付属します!

看来奸笑要出官方的粘土图鉴了(顺带捆绑这只做特典……

怪不得要5000yen這麼貴,原來又是買黏土送書:49: