Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ワンフェス2012冬 (萌藝部) 第一頁已分類 (請補完)

3Q
分類已完成今日係咁多先....
alan121 發表於 12-2-2012 08:15 PM

辛苦了:71:...
大家好,

WF2012冬又開始鳥
假若有人記得小弟的話上次也做過相同的事……
今次一樣打算同大家做速報 ...
alan121 發表於 12-2-2012 08:45 AM

中左好多野,未睇套野已經中左gc隻祈大黏......

仲有d中硬既,唔copy相了:大黏既山田,伊波,真宮痔櫻,烏賊娘,小衣衣(一早訂左....囧)如果小衣衣有俾拆彈機械人打到成個豬頭咁既表情就好了......:p,諗起都想笑:66:)仲有東方project既愛麗斯(我怕d上海人形唔夠用要雙入......:26:)遲下到神樣筆記個愛麗絲了...
btw,呢個可以叫做萌野嗎?:he:

覺得佢萌既我諗應該係睇tiger bunny太多,變左做玫瑰俠了.....:p
呢個有d中,不過都係要睇埋上色先

呢個有75%中,
畢竟我要睇o個時有冇錢.......真係好神似同形似,如果出肉既話真係唔得了....:46:
話說我都差d唔認得笨蛋蘿莉2人組......因為好似唔多似......:cool:

唔好初音既我有少少中呢個,不過都係忍,畢竟真係唔好初音.....:cool:

藍毛毛演奏會只入黏土同figma,或者入埋小黏.....

對於呢個系列真係又愛又恨,愛既係質素,恨既係售價......:42:

豆式麻美好似中左.....:35:

突然見到一個令我好不安既黑影.....:Q

唔駛不安,真係乃撻了,星奈........:70:

隻夜空反而麻麻(或者取姿勢分:p)

乜海賊女好萌咩?竟然有3間廠為佢出figure........:42:

以下呢張我0興趣,只係擔心中左平面既a大你會唔會中埋呢堆3d野....:he:

冇諗過會有隻杏子咁萌的....

好,我都辛苦完了,將整天既怨氣吐晒出黎了,好似好重傷,中左好多野.......
我唔知會唔會中埋鳴子,唔知好唔好入定......
見到有小闇仲未認同既小生物呼喚我,我黎遲了,唔駛答:(
俾d心機睇我既個人毒況報告吧,我都係岩岩先翻睇完:71:
btw,呢個可以叫做萌野嗎?

覺得佢萌既我諗應該係睇tiger bunny太多,變左做玫瑰俠了.....[/img][/url]

有萌虎萌兔,有埋萌嗣又何妨?:he:
BTW,麻麻切嗣:44:,有蘭斯洛特、金閃閃、紅A就好:63:
THX C兄分類
淨係IM野同土人都中唔小
巡音個隻FIGURE超正 :)
有萌虎萌兔,有埋萌嗣又何妨?
BTW,麻麻切嗣,有蘭斯洛特、金閃閃、紅A就好
zero2443 發表於 12-2-2012 09:00 PM

識佢老鼠......:38::(
如果講萌既「男人」,我除左楠幸村外諗唔到其他了.......:p
暫時PVC中GSC圓神、杏子、柏崎星奈、MAX 巡音、ALTER面碼同海賊女,
黏土中真宮寺櫻,FIGMA中SABER 電單車。
極力迴避的關係,已經唔算中好多,不過部分都應該係貴價野,如海賊女,
所以都係要睇下彈藥充唔充足,有可能再迴避多一、兩槍。
中左好多野,未睇套野已經中左gc隻祈大黏......

仲有d中硬既,唔copy相了:大黏既山田,伊波,真宮痔櫻,烏賊 ...
天威勇士 發表於 12-2-2012 08:51 PM

你咁大個帖我回得幾多呢....:he:

以下呢張我0興趣,只係擔心中左平面既a大你會唔會中埋呢堆3d野....

呢堆係舊作黎.......好多仲係用第一集設定無咩愛.......
何況佢新既都整到:42:.......仲要整到我隻春香:42:

乜海賊女好萌咩?竟然有3間廠為佢出figure........

咁你要定唔要丫:he:

豆式呢隻應該係白件...
寫住sold out的~~~~

呢個有75%中,
畢竟我要睇o個時有冇錢.......真係好神似同形似,如果出肉既話真係唔得了

咁我都中好多大黏:he:
識佢老鼠......
如果講萌既「男人」,我除左楠幸村外諗唔到其他了.......
天威勇士 發表於 12-2-2012 09:18 PM

秀吉同琉華子.............:(
暫時PVC中GSC圓神、杏子、柏崎星奈、MAX 巡音、ALTER面碼同海賊女,
黏土中真宮寺櫻,FIGMA中SABER 電單車 ...
kira-athern 發表於 12-2-2012 09:19 PM

小圓PVC靜係買圓神鎮宅就夠了:34:
THX C兄分類
淨係IM野同土人都中唔小
巡音個隻FIGURE超正
kit0829 發表於 12-2-2012 09:06 PM

IM土人必入呀:71:
你咁大個帖我回得幾多呢....

呢堆係舊作黎.......好多仲係用第一集設定無咩愛.......
何況佢新 ...
alan121 發表於 12-2-2012 09:23 PM

講真,海賊女真係唔係我杯茶.....係出就出多隻黑長直啦,.....
琴日見到衰仔有現貨麵包妹,175x.......:Q
唉,望塵莫及........:42:
不過豆式好似冇通販的?
老實講,大黏即使有好幾隻都未睇過該作品,不過隻隻都咁萌真係有d忍唔住的.....:47:
小圓PVC靜係買圓神鎮宅就夠了
alan121 發表於 12-2-2012 09:33 PM

小圓PVC已決定入全套:34:
追完post,補ALTER近鏡

頭像被屏蔽
IM土人必入呀
alan121 發表於 12-2-2012 09:34 PM

唔知係大定細既土人呢
不過都必入嫁啦 哈哈:shiny: