Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bearlv

[個人收藏] 我想問有關玩具櫃

可以透露一下幾錢同邊度有得買嗎?....:shiny:
我都想知那裡有得賣同幾錢,有無埋SIZE 可以供參考?我D DISPLAY 櫃都有80CM 同120 CM,見圖好似都不算長,買好多個就未必化算,THANKS
可以透露一下幾錢同邊度有得買嗎?....
hehemimi 發表於 18-2-2012 09:05 PM
我都想知那裡有得賣同幾錢,有無埋SIZE 可以供參考?我D DISPLAY 櫃都有80CM 同120 CM,見圖好似都不算長,買好 ...
kensonlee 發表於 19-2-2012 12:09 AM

家里的柜剛買回來時模樣....:78:

之前用回舊透明膠箱二個效果(75元一個)....

在吉之島買回來的膠箱仔,12元一個,我共買咗15個,200元都唔洗,抵玩很多....
示範一:

示範二:

示範三:
感謝咁多位~~圖紙已經畫好拎左去報價~有成品再同大家分享~!!
Can u share yr floor plan of drawer for ref..?
抵用過太原街250元一個果D呢.... 日本出產
ekim11 發表於 18-2-2012 08:45 PM

多謝師兄通知,12蚊超好用、抵用 ,入咗12個 ! :71::52:

另補尺寸圖一張: -

多謝師兄通知,12蚊超好用、抵用 ,入咗12個 !

另補尺寸圖一張: -
redcat2733 發表於 19-3-2012 12:55 AM

不用客氣,我買咗三十個....:34:
個櫃下星期6應該番到~好緊張!!
BROTHER你D箱仔好正~~我都有興趣買~!!
頭像被屏蔽
不用客氣,我買咗三十個....
ekim11 發表於 19-3-2012 01:37 PM

請問師兄邊度有賣?膠箱仔叫咩名呢?我去搜索下
請問師兄邊度有賣?膠箱仔叫咩名呢?我去搜索下
262309402 發表於 11-6-2012 12:16 AM

吉豬倒....12個大餅(每個):78:
宜加Billy 櫃都係十魚樓下~絕對合入門人士使用:36: