Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BiODD

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(1) ::活動能力為超低之波士::

回復 28# Dick.Po

我真的沒有玩過早期的玩具.....但現在的我已是比AW俘虜了我的玩具心了~~ 感謝!!:love:
Biodd 大大 快d出de plume 靚相啦:35:
恭喜 1/12 boss 齊章~~:x

成班擺埋一齊真係好過癮, 個人覺得都係 1/12 得意 d, 所以 1/6 真係兩三隻都已經夠喇~

biodd 大下個目標又係咩呢 ? 你想要 d 咩? 睇下我有冇相黎再毒下你丫(奸)~:75:
K大, 我驚下次聚會, 係你比其他神物毒到呀:35:
回復 32# 甘大滋

甘大.....出左野啦~~~:75:
回復 33# kaiserfrog19

K大.....我爭克白神呢.....甘大都求緊.....我放棄左80%了.....:63:
K大, 我驚下次聚會, 係你比其他神物毒到呀
甘大滋 發表於 11-2-2012 03:55 PM

HEHE~~我窮呀∼∼窮人係百毒不侵既∼:43:
其實係我第一日玩 figure 開始,已經同自己講 $2500 以上既 figure 一律唔會入。
所以就算有隻 $2501 既 naga 係我面前,我都係唔會入既∼
呢個係我對自己小小既無謂堅持∼
K大 你呢個原則我之前都有…直到識左你地就…
HEHE~~我窮呀∼∼窮人係百毒不侵既∼
其實係我第一日玩 figure 開始,已經同自己講 $2500 以上既 ...
kaiserfrog19 發表於 12-2-2012 12:03 AM
K大唔好講錢呀呢度會比人MIB家:63:

你個原則都係我四個月前我未修改自我限定法一樣......但之後神經黨加觀能黨強迫我改法後就:68:
送大家兩句歌詞 ~ :61: 無止境的3A不禁心動搖 ~ 再去發覺3A的奧炒 ~ :52:
回復 40# ATOM2003

甘有興致~~~:D